Costa anklaget for angrep på Stoke-medarbeider

- Fullstendig tullprat, hevder Chelsea.

I BRÅK: Chelsea-spiss Diego Costa kranglet med flere enn Ryan Shawcross under oppgjøret mot Stoke. Foto: Scanpix
I BRÅK: Chelsea-spiss Diego Costa kranglet med flere enn Ryan Shawcross under oppgjøret mot Stoke. Foto: ScanpixVis mer

(Dagbladet): Under oppgjøret mot Stoke var Diego Costa (27) i klammeri med flere av motstanderlagets spillere. I andre omgang fanget kameraene opp at Chelsea-spissen også irriterte på seg en baneansatt på Britannia Stadium.

Tv-bildene viste at det ikke var rare sammenstøtet, men nå skal Stoke-medarbeideren ha klaget Costa inn for dommer Anthony Taylor.

Det melder både Sky Sports og BBC i lørdag kveld. Chelsea har på sin side hevdet at Costa ikke har gjort noe galt.

- Fullstendig tullprat, skal en talsmann fra klubben ha sagt, ifølge Sky Sports.

Og sent lørdag kveld melder samme kanal at saken skal være lagt død.

Bråkebøtte Undeveis i kampen var Costa i flere tøffe dueller med Ryan Shawcross, noe som førte til at Chelsea-angriperen også sendte flere verbale stikk til Stoke-stopperen da ballen ikke var i spill.

Blant annet gestikulerte Costa tydelig at han mente Shawcross luktet ille, og at han derfor skulle holde seg borte fra ham.

Selvfølgelig kun for å provosere.

Tapte - igjen Rent sportslig var kampen ikke noe å skryte av - verken for Costas eller Chelseas del. Samtidig som den brasiliansk-fødte spanjolen gikk målløs av banen, måtte Chelsea avfinne seg et 1-0-tap, noe som var lagets sjuende Premier League-nederlag for sesongen.

Det fikk flere engelske fotballprofiler til å håne den suspenderte manageren José Mourinho, som kan risikere å få sparken etter lagets fryktelige seriestart.