LEI: Diego Costa er lei av hvordan han blir fremstilt i spanske medier. Her er han avbildet i privatlandskampen mot Belgia. Foto: Gong Bing / Xinhua / NTB Scanpix
LEI: Diego Costa er lei av hvordan han blir fremstilt i spanske medier. Her er han avbildet i privatlandskampen mot Belgia. Foto: Gong Bing / Xinhua / NTB ScanpixVis mer

Costa freser mot spanske medier

Spissen mener han blir forskjellsbehandlet. 

Diego Costa mener han blir urettferdig behandlet av spanske journalister fordi han ikke spiller for Real Madrid eller Barcelona og ikke er født i Spania.

Chelsea-spissen kom inn som innbytter i Spanias 2-0-seier mot Belgia i Brussel og gjorde en god figur, men fyrte løs mot mediene etter kampen.

– Noen ganger får jeg mye kritikk. Hvis jeg spilte for Real Madrid eller Barcelona og var spanskfødt, ville alle sagt hvilken fantastisk kamp jeg hadde – kanskje min beste prestasjon for landslaget, sa en oppgitt Costa, som før VM i 2014 valgte å representere Spania fremfor Brasil, ifølge AS.

– Jeg kan være nyttig. Jeg var i stor grad involvert i kampen, og jeg reiser hjem lykkelig, ikke som ved andre anledninger.

David Silva scoret begge Spanias mål mot Belgia. Costa står med ett mål på ti landskamper.

– Noen ganger graver jeg et hull til meg selv, men andre ganger lager mediene storm ut av en liten kommentar. Ved flere anledninger kan dere ha rett, for jeg innrømmer at jeg ikke har gjort store ting for landslaget. Men når jeg spiller bra, bør det komme fram. Jeg har selvtillit og håper at jeg begynner å score snart, sier 27-åringen.

Costa har vært i hardt vær i seriestarten i Premier League etter flere kontroversielle episoder på banen. Likevel er det blitt to mål på de tre første kampene.

(NTB)