Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Costa mener det er den omdiskuterte spillestilen som har fått ham så langt

- Jeg er ingen engel.

REBELL: Til tross for sterk kritikk og suspensjoner, har Diego Costa ingen planer om å endre spillestilen. Det er den som har fått ham så langt, mener Chelsea-spissen. Foto: Reuters / John Sibley
REBELL: Til tross for sterk kritikk og suspensjoner, har Diego Costa ingen planer om å endre spillestilen. Det er den som har fått ham så langt, mener Chelsea-spissen. Foto: Reuters / John Sibley Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Til tross for sterk kritikk og suspensjoner, har Diego Costa ingen planer om å endre spillestilen. Det er den som har fått ham så langt, mener Chelsea-spissen.

I et intervju med BBC-programmet Football Focus forteller Costa om sin stil på fotballbanen. Han innser at han ikke er noen engel på gresset, men avfeier at han kommer til å endre seg.

- Jeg har kommet så langt på grunn av måten jeg spiller på. Jeg kommer ikke til å endre meg på grunn av hva folk mener, sier han til BBC.

Suspensjoner Costa har måttet tåle to suspensjoner så langt denne sesongen. Først for å ha stemplet Liverpools Emre Can, deretter for et basketak med Arsenal-stopper Laurent Koscielny.

Manchester City-manager Manuel Pellegrini har uttalt at Costa bør tone ned sin aggressive stil. Arsène Wenger har på sin side anklaget spissen for å alltid være involvert i provokasjoner.

- Jeg mener at fotball alltid har hatt en lidenskapelig og aggressiv side, hvor spillerne gir alt de har. Noen mener visst at fotball er som teater og at alle må være den snille fyren. Men jeg tror man forandrer seg når man entrer banen. Man er ikke den samme personen. Jeg ber ikke om noe fra andre, og gir heller ikke noe selv. Ute på banen kjemper jeg for laget og gjør det på den beste måten jeg kan, sier han.

Tre mål - Når kampen er over har jeg mine venner og familie, akkurat som en vanlig person. Men på banen bør ingen prøve å sette vinger på meg - jeg er ingen engel, fortsetter han.

Forrige sesong scoret Costa 20 ganger for Chelsea. Så langt denne sesongen har det kun blitt tre fulltreffere.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!