BEDYRER SIN USKYLD: Chelseas Diego Costa. Foto: AFP PHOTO/GEOFF CADDICK
BEDYRER SIN USKYLD: Chelseas Diego Costa. Foto: AFP PHOTO/GEOFF CADDICKVis mer

Costa om utestengelsen: - Gjorde ikke noe galt

Stort intervju.

(Dagbladet): Etter møtet med Liverpool i ligacupen tidligere denne uka, var det mange som reagerte på Chelsea-spiss Diego Costas spillestil. Han stemplet både Emre Can og Martin Skrtel, og ble utestengt av FA i tre kamper for førstnevnte episode.

I et stort intervju med Daily Telegraph bedyrer Diego Costa sin uskyld - og mener at FA gjør feil i å utestenge ham.

- Når det gjelder det som skjedde på tirsdag, så er det viktigste at jeg kan dra hjem og sove og vite at jeg ikke har gjort noe feil. Jeg mente ikke å gjøre det, det var ikke med vilje, sier Costa.

- Du ser det tydelig i videoen. Men det er en suspensjon. Jeg må godta det, og ta straffen. Jeg er åpenbart lei meg for at jeg ikke kan hjelpe laget, men jeg må akseptere og respektere det.

Ingen engel Den 26-årige spanjolen kom til Chelsea i sommer, og gjør sitt første intervju siden overgangen.

- Jeg sier ikke at jeg er en engel. Jeg er ingen engel, det ser du. Men hver gang jeg spiller kommer jeg til å spille på samme måte, for det er slik jeg er. Det er det jeg trenger å gjøre for å forsørge familien min, sier Costa.

STEMPLING: Diego Costa stemplet både Martin Skrtel (bildet) og Emre Can. - Ikke med vilje, sier Costa. Foto: REUTERS/Eddie Keogh
STEMPLING: Diego Costa stemplet både Martin Skrtel (bildet) og Emre Can. - Ikke med vilje, sier Costa. Foto: REUTERS/Eddie Keogh Vis mer

26-åringen fortsetter med at han ikke kommer til å endre spillestil, selv etter å ha måttet sone karantene.

- Slik er fotballen - Du må se hvor mange ganger jeg har skadet noen. Aldri. Jeg har aldri skadet en kollega eller en annen spiller med vilje. Ja, det har vært noen episoder, men det er slik jeg spiller.

- Jeg er alltid lojal, jeg gir alltid 100 %. Forsvarerene prøver seg, og jeg prøver meg tilbake. Vi krangler. Det som skjer på banen blir på banen. Etter kampen tar vi hverandre i hånda. Vi er alle kompiser, og det er slik fotballen er.

Ellers i intervjuet snakker Costa om livet i Chelsea, ablegøyer og ellers livet siden han ble profesjonell fotballspiller.