Costa Ricas landslagssjef endte i slåsskamp da han forsøkte å ta seg ut på banen. Nå har han trukket seg fra jobben

Føk i tottene på hverandre.

(Dagbladet): Tidligere Manchester City og Derby-spiller Paulo Wanchope er i hardt vær etter å ha endt i slåsskamp i går.

Det hele endte med at han i ettermiddag trakk seg fra jobben som landslagssjef for Costa Ricas fotballherrer, melder El Comercio.

Wanchope har ikke har hatt en så god start på sin gjerning som landslagssjef for Costa Rica, og står med fem tap og fire uavgjort på ni kamper.

I går kveld var han tilstede under U23-kampen mellom Costa Rica og Panama, i Panama. Da kampen gikk mot slutten ønsket landslagssjefen å ta seg ut på gresset, for å krangle med dommeren om en avgjørelse.

Da skal Wanchope ha fått beskjed fra en svært ung ballgutt at det ikke var mulig, og da landslagssjefen likevel bestemte seg for å åpne porten inn til banen - fikk han en dytt i ryggen fra en av sikkerhetsvaktene - noe som førte til at ballengutten også fikk seg en dytt.

Episoden, som du kan se i videovinduet over, endte med at landslagssjefen og sikkerhetsvakten føk i tottene på hverandre, og ingen av kamphanene sparte på slag og spark, skriver Independent.

Hendelsen skal ha blitt dårlig tatt imot av supportere, som allerede ikke hadde altfor mye til overs for Wanchope på grunn av dårlige resultater.

Wanchope er ikke den første av landslagssjefene fra Mellom-Amerika som har tydd til nevene denne sommeren - og ikke den første som har måttet gå.

For to uker siden sparket Mexico sin landslagssjef, Miguel Herrera, etter at han mistet hodet og slo til en journalist.

CITY-SPILLER: Paulo Wanchope jubler etter en scoring for City mot Sunderland i august 2000. Foto: REUTERS / Ian Hodgson / NTB Scanpix
CITY-SPILLER: Paulo Wanchope jubler etter en scoring for City mot Sunderland i august 2000. Foto: REUTERS / Ian Hodgson / NTB Scanpix Vis mer