Costa-show da Chelsea slo Swansea

I tospann med Cesc Fabregas.

HATTRICK: Diego Costa sørget for at publikum på Stamford Bridge fikk juble tre ganger i ettermiddag - før Rémy sørget for det fjerde målet. Foto:  EPA / FACUNDO ARRIZABALAGA / NTB Scanpix
HATTRICK: Diego Costa sørget for at publikum på Stamford Bridge fikk juble tre ganger i ettermiddag - før Rémy sørget for det fjerde målet. Foto: EPA / FACUNDO ARRIZABALAGA / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Chelsea - Swansea 4-2 (1-1)

(Dagbladet): Swanseas gode førsteomgang på Stamford Bridge ble totalt overskygget av Diego Costa.

Det gjestende laget hadde en stor sjanse tidlig ved Wayne Routledge, men Swansea måtte ha hjelp for å få putta sitt første mål.

På en klarering greide John Terry å klumse ballen inn i eget nett, da han skulle klarere en ball foran mål - til glede for gjestene som med scoringen ledet Premier League på daværende tidspunkt.

Swansea styrte Fra etter Terrys selvmål i det 11. minutt og fram til vel 30 minutter spilt, var det Swansea som styrte spillet og sto for sjansene, og særlig Bafétimbi Gomis og Routledge var nære ved å øke ledelsen for gjestene.

Men før pause var det Chelseas tur til å stå for sjansene, og ikke lenge før dommeren blåste av for pause, noterte Diego Costa seg for ettermiddagens første nettkjenning.

På corner fra Cesc Fabregas fikk spanjolen gå opp og stange ballen inn i nettmaskene bak Lukasz Fabianski - og dermed var lagene likt til pause.

Costa-show Men Costa hadde mer å by på. I det 56. minutt ga 25-åringen de frammøtte på Stamford Bridge mer å juble for - nok en gang i tospann med Fabregas.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer