Coulthard i beste startspor i Monaco

Briten David Coulthard stiller i beste startspor i Monaco Grand Prix i formel 1 søndag. Michael Schumacher starter like bak.

Ferrari-kjøreren Schumacher klarte å splitte de to McLaren-Mercedes-bilene, for Mika Häkkinen stiller i tredje startspor. Han var raskest på den frie treningen på formiddagen lørdag, men klarte ikke helt å følge opp senere på dagen.

Det mest dramatiske som skjedde lørdag var at brasilianeren Luciano Burti kjørte av banen like før det første treningspasset var over. Han kjørte av banen like etter den lange rette strekningen ved Sainte Devote-svingen, men selv om bilen ble fullstendig vraket, krabbet brasilianeren uskadd ut av bilvraket.

Litt tidligere på dagen klarte Jos Verstappen å sprenge motoren på bilen sin. Olje sprutet ut i kjørebanen, noe som førte til at det ble opphold i treningen mens veibanen ble rengjort.

(NTB-DPA)

JUBLER: Så glad ble David Coulthard etter at han kjørte raskest på dagens offisielle trening, og sikret seg beste startspor til løpet i Monaco i morgen.
DAVID FORAN MICHAEL: David Coulthard foran Michael Schumacher på dagens trening.