Coupet til Atlético

Overgangsplukk fra europeiske ligaer.

(Dagbladet.no): Frankrikes landslagskeeper Gregory Coupet reiser til spansk fotball og Atlético Madrid. Det melder spillerens nåværende arbeidsgiver Lyon på egne hjemmesider.

35-åringen annonserte tidligere i sommer at han forlater de sjudobbelte franske mestrene, men Lyon og Atlético har hatt problemer med å bli enige om en pris for keeperen som har over 500 kamper for John Carews tidligere klubb.

Dette er nå i orden, og for cirka 12 millioner kroner, skal Coupet vokte hjemmemålet på Estadio Vicente Calderón kommende sesong.

Digard og Emnes til Boro

Middlesborough har også vært aktive på overgangsmarkedet det siste døgnet. Det har endt i to nysigneringer i den franske U21-landslagsmannen Didier Digard fra Paris St. Germain og nederlandske Marvin Emnes fra Sparta Rotterdam.

Digard (22) koster Boro cirka  40 millioner kroner, mens Emnes (20) flytter til Riverside for 32 millioner.

- Didier har spilt for Frankrike på alle nivåer til og med U21, og vil virkelige tilføre noe til den konkurransepregede ånden som råder i troppen. Han er et atletisk midtbaneanker og en sterk taklingsspiller, sier manager Gareth Southgate til Middlesboroughs hjemmesider.

Boro-sjefen har også stor tro på nyervervelsen fra nederlandsk fotball.

OPPTUR I MADRID?: Gregory Coupet opplevde en nedtur med Frankrike i EM. Nå reiser målvaktsveteranen til den EM-vinnende nasjonen Spania for å spille for Atlético Madrid. Foto: AFP/Scanpix
OPPTUR I MADRID?: Gregory Coupet opplevde en nedtur med Frankrike i EM. Nå reiser målvaktsveteranen til den EM-vinnende nasjonen Spania for å spille for Atlético Madrid. Foto: AFP/Scanpix Vis mer

- Emnes er et spennende og ungt talent som passer godt inn i en spillergruppe bestående av unge, sultne og ambisiøse spillere, påpeker Southgate. 

Ung islending blir «Hammer»

Islendingen Holmar Örn Eyjolfsson er klar for West Ham. U21-spilleren har underskrevet en langtidskontrakt, men det er foreløpig ikke gitt noen detaljer om overgangssum eller lønn for 17-åringen som kommer fra klubben Kopavogur.

(Dagbladet.no/NTB)

Coupet til Atlético
ATLETISK OG TAKLINGSSTERK: Middlesbrough-manager Gareth Southgate omtaler sin seneste signering Didier Digard (midten) som et atletisk midtbaneanker med taklingsstyrke.