IKEK TIL SALGS: Liverpool gjør det klinkende klart at Coutinho ikke er til salgs. Foto: AP Photo/Kin Cheung/NTB Scanpix
IKEK TIL SALGS: Liverpool gjør det klinkende klart at Coutinho ikke er til salgs. Foto: AP Photo/Kin Cheung/NTB ScanpixVis mer

Pressemelding Coutinho

Coutinho ønsker å forlate Liverpool

Bare timer etter at Liverpool meldte at han ikke er til salgs.

(FourFourTwo): SISTE: Sky Sports melder at Philipe Coutinho har levert inn en transfer request. Det skjer bare timer etter at klubben annonserte at han ikke er til salgs.

Seinere kom bekreftelsen fra klubben om at brasilianeren har levert en skriftlig søknad om å få forlate klubben.

Ikke til salgs

Liverpool la tidligere i dag ut en pressemelding på sin offisielle hjemmeside angående Philippe Coutinho. Klubben skriver at brasilianeren ikke er til salgs.

«Vi ønsker å gjøre det klart hvor vi står når det gjelder en mulig overgang for Philippe Coutinho. Klubbens endelig holdning er at vi ikke vil vurdere noen tilbud på Philippe og at han vil fortsette å være et medlem av fotballklubben Liverpool når overgangsvinduet stenger», heter det i pressemeldingen.

Tidligere denne uka kom det rapporter på at Barcelona hadde lagt inn et nytt bud på den lille teknikeren, på rundt 900 millioner norske kroner.

Katalanerene skal ha sett seg ut Coutinho som en erstatter for Neymar, som ble solgt til PSG for mer enn to milliarder norske kroner tidligere i sommer. Det spørs om dette får den spanske storklubben til å gi opp jakten for denne gang.

- Når FSG (Liverpool-eierne journ.anm.) sier noe slik er det 100 prosent klart. Du kan lese det, sier Klopp om pressemeldingen.

Coutinho skal altså ifølge Sky Sports ha levert ønsket om å forlate klubben som svar på denne pressemeldingen.

Ryggskade

Spanske medier har tidligere hevdet at Coutinho er enig med Barcelona om en personlig kontrakt, dersom klubbene klarer å bli enige om en overgang. Dette er ikke bekreftet.

Engelske medier har på sin side vært klare på at Liverpool ikke ønsker å selge sin juvel i dette overgangsvinduet. I dag kom bekreftelsen.

Liverpool-manager Jürgen Klopp fortalte på dagens pressekonferanse før lørdagens møte med Watford at Coutinho ikke rekker kampen. Han er også tvilsom til tirsdagens viktige Champions League-kvalik mot Hoffenheim grunnet en mindre ryggskade.

FANTASY-PROGRAM: Ny sesong og blanke ark. Dette er den aller viktigste runden, som skal legge grunnlaget for hele sesongen. Vi setter blant annet opp et Gameweek-lag sammen, og diskuterer også alle lagdelene. Video: Endre VelleneVis mer Vis mer