Barcelona videre til cupfinalen

Coutinho scoret sitt første mål for Barcelona

Philippe Coutinho gjorde sitt første Barcelona-mål i returkampen mot Valencia torsdag. Katalanerne vant 2-0 og er klar for sin femte strake cupfinale.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Sammenlagt tok Barcelona seg videre med 3-0. Valencia yppet seg i en intens første omgang på Mestalla, men håpet om en snuoperasjon fikk seg en stygg knekk da Coutinho satte ballen i nettmaskene etter 49 minutter.

Brasilianeren scoret på en ball fra Luis Suárez. Duoen spilte i sin tid sammen i Liverpool, og nå ha de funnet tonen også i Barcelona. Suárez dro sørover i 2014, mens Coutinho i januar ble solgt til katalanerne for 160 millioner euro.

Det var stort sett Barcelona for alle pengene i annen omgang. Gjestene hadde flere sjanser til å øke til 2-0, men det skjedde først åtte minutter før slutt. Ivan Rakitic avsluttet pent på nok en målgivende pasning fra Suárez.

Valencia var nærmest scoring da Rodrigo headet i tverrliggeren etter et snaut kvarters spill.

Barcelona møter Sevilla i cupfinalen 21. april. Der jakter Messi og co. sin fjerde strake cuptriumf. Klubbens forrige finaletap kom mot erkefienden Real Madrid i 2014.

NTB

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer