Coventry jager Tessem

VOLDSLØKKA (Dagbladet) Skeid- Molde 3- 5. Jo Tessem spiller godt uansett hvor på banen han spiller. I går spilte trønderen seg rett inn på blokka til kjøpekåte Coventry-agenter fra sin uvante midtbaneposisjon.

- Tessem imponerte meg. Jeg har sett ham før, og vi leter nå etter spillere som kan forsterke laget vårt framme eller på midtbanen, sier Coventrys sjefspeider Ray Clarke til Dagbladet.

Tessem sjøl er smigret over den engelske interessen.

- Hyggelig å høre, men jeg har et avslappet forhold til dette, smiler Tessem.

Potet

Trønderen er Moldes nye potet. I går måtte han fylle hullet på midtbanen etter karantenebelagte Daniel Berg Hestad og Karl Oscar Fjørtoft. De tre siste kampene før det var han midtstopper. Tessem har imponert og storspilt i alle rollene.

- Det går veldig bra om dagen, sier han til Dagbladet.

Så bra at proffklubbene nå har fått øynene opp for 27-åringen. Sjøl er han like opptatt av det som fort kan bli Moldes banesår i kampen om seriegullet - mangelen på midtstoppere.

Skandale

- Jeg synes det er en skandale at Trond Andersen ble solgt i den situasjonen vi er i nå, sier Tessem, og får støtte av sin lagkaptein.

- Klubbledelsen må ta affære. Jeg er bekymret over situasjonen, sier Knut Anders Fostervold.

I går dannet Fostervold og Dennis Schiller en svært frynsete stopperduo. Heldigvis for Molde var Skeid for svake til å utnytte den defensive usikkerheten.

- Jeg er i hvert fall bare en nødløsning som stopper, sier en halvskadd Dennis Schiller til Dagbladet.

- Vi leter kontinuerlig. I går var jeg i Sverige for å se på en kandidat, er trener Erik Brakstads korte kommentar.