Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Coventry til topps

Roland Nilsson har fått en drømmestart som Coventry-manager. Etter 2-0 mot Sheffield Wednesday topper laget engelsk 1. divisjon.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Svensken fikk managerjobben på permanent basis da Gordon Strachan sa takk for seg. Laget har ikke tapt en eneste seriekamp siden, og med 2-0 lørdag gikk laget til topps.

For Runar Normann ble det en spesiell dag. Den tidligere Lillestrøm-spilleren har knapt fått tillit i klubben, men lørdag ble det 25 minutter som innbytter for det nye topplaget.

Youssef Safri og Lee Hughes scoret målene, og Coventry-fansen håper nå at oppholdet i 1. divisjon blir kortest mulig. Trond Egil Soltvedt spilte 90 minutter for Wednesday, som sliter i bunnstriden.

Gunnar Halle vant det norske oppgjøret mot Espen Baardsen da Bradford slo Watford 4-3. Halle la opp til det første målet. Jim Jefferies har hatt en tøff tid i Bradford, som sto med fire strake tap. Eoin Jess gjorde dagen svart for Watford-keeper Baardsen med sitt hattrick.

  • Wimbledon sliter med stabiliteten, og uten Trond Andersen ble det 2-3 mot Rotherham. Wolverhampton på andreplass er to poeng bak Coventry og møter Burnley søndag.

    (NTB)

Hele Norges coronakart