Craig Bellamy avslører. Ble tilbudt Cardiff-jobben før Solskjær

Snakker ut i intervju.

FIKK TILBUD:  Klubbnomaden, som selv er fra Cardiff, dementerer ryktene i et intervju med BT Sport, men kommer samtidig med en annen avsløring. Han forteller nemlig at han ble spurt om han ville ha Cardiff-jobben etter at Malky Mackay fikk sparken i fjor vinter. Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET
FIKK TILBUD: Klubbnomaden, som selv er fra Cardiff, dementerer ryktene i et intervju med BT Sport, men kommer samtidig med en annen avsløring. Han forteller nemlig at han ble spurt om han ville ha Cardiff-jobben etter at Malky Mackay fikk sparken i fjor vinter. Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADETVis mer

(Dagbladet): Tidligere i dag kom beskjeden alle har ventet på. Cardiff og Ole Gunnar Solskjær går hver sin vei etter en skuffende resultatrekke.

Mange mener sitt om hvem som skal bli nordmannens etterfølger i den walisiske hovedstaden, og ett av navnene som dukker opp er Craig Bellamy.

- Jeg hadde muligheten Klubbnomaden, som selv er fra Cardiff, dementerer ryktene i et intervju med BT Sport, men kommer samtidig med en annen avsløring. Han forteller nemlig at han ble spurt om han ville ha Cardiff-jobben etter at Malky Mackay fikk sparken i fjor vinter.

- Jeg hadde muligheten i jula til å takke ja. Etter at Malky dro, ga de meg tilbudet om jobben, sier han i intervjuet gjengitt av Wales Online.

Han fortsetter med å si at han kanskje kan tenke seg jobben som sjef en gang i framtiden, men at det ikke er riktig for ham på nåværende tidspunkt.

- Jeg er ikke rett mann for klubben akkurat nå. De må gå i en annen retning, og klubben er ikke rett for meg nå heller. Jeg ville ikke vært en god nok manager, og klubben fortjener bedre, sier han.

Manager-ambisjoner Da 35-åringen la opp i sommer sa han at han har ambisjoner om å bli manager en gang i framtiden, og at det er noe han jobber med.

- Jeg jobber med pro-lisensen min i øyeblikket, og jeg trener litt tid til å ta inn alle aspektene ved fotballen. Det er mye som gjenstår før jeg er klar til å ta det skrittet. Uheldigvis er det slik i fotball at ditt første skritt også kan bli ditt siste.