SLUTTER: Cardiff-manager Ole Gunnar Solskjær (t.h.) får ikke sjansen til å sette innpå rutinerte Craig Bellamy som innbytter neste sesong. 34-åringen har bestemt seg for å legge opp. Foto: Rebecca Naden, Reuters / NTB Scanpix
SLUTTER: Cardiff-manager Ole Gunnar Solskjær (t.h.) får ikke sjansen til å sette innpå rutinerte Craig Bellamy som innbytter neste sesong. 34-åringen har bestemt seg for å legge opp. Foto: Rebecca Naden, Reuters / NTB ScanpixVis mer

Craig Bellamy legger opp

Forlater Solskjær.

Cardiffs Craig Bellamy, som har spilt for storklubber som Newcastle, Liverpool og Manchester City har bestemt seg for å legge opp, 34 år gammel.

Det melder Sky Sports.

Bellamy var med på Cardiffs lag som rykket ned fra Premier League denne sesongen, og 34-åringen har bestemt seg for å ikke være med i forsøket på å bringe klubben fra hjembyen tilbake i det gode selskap.

Cardiff-manager Ole Gunnar Solskjær sa for kort tid siden at Bellamy vurderte å legge opp.

Spissen er den eneste som har scoret for sju Premier League-klubber:  Coventry, Newcastle, Blackburn, Liverpool, West Ham, Manchester City og Cardiff.

Han har også vært involvert i mange utenomsportslige episoder. Som Liverpool-spiller angrep han John Arne Riise med en golfkølle da klubben var på treningsleir i 2007.

(NTB)