Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Crespo advarer mot å gå til Chelsea

- Jeg hadde en veldig dårlig opplevelse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Hernan Crespo ble aldri noen stor suksess på Stamford Bridge i sine to perioder i Chelsea. Nå advarer han andre spisser mot å gå til London-klubben.

Crespo kom til Chelsea fra Inter sommeren 2003, men levde ikke opp til forventningene til tross for brukbare 12 mål på 31 kamper. Da José Mourinho meldte sin ankomst i 2004 ble Crespo overflødig og gikk på utlån til AC Milan - men da Chelsea mislyktes å hente en ny toppspiss sommeren 2005 ble Crespo kalt tilbake igjen, mot sin vilje.

Denne sesongen er han tilbake igjen i Inter, og føler tiden er moden for å advare sine spisskollegaer i Europa mot Chelsea.

- Jeg hadde en veldig ulykkelig opplevelse. Det var et spennende eventyr i starten, men etter hvert forandret ting seg. Nå er det vanskelig å se hvorfor en spiss som er lykkelig der han her gå dit, sier Crespo til Daily Mirror.

Crespo er ikke den eneste toppspissen som har skuffet for Chelsea de siste årene. Både Mateja Kezman og Adrian Mutu var store flopper, Didier Drogba så ut som et feilkjøp fram til i år, mens Andrei Sjevtsjenko har store tilpasningsvansker.

- Premier League er en god liga, men jeg og familien min er mye lykkeligere i Italia, og foretrekker å bli værende her, sier han.

PS! Milan benektet i dag at det er aktuelt å hente Sjevtsjenko tilbake på lån, slik det ble hevdet i både engelsk og italiensk og går. Hovedpersonen selv uttaler til Chelseas hjemmeside at han er svært motivert for å fortsette i klubben.

- Jeg gir 100 prosent hele tida, og jeg er sulten på suksess med Chelsea. Det er alltid gode og dårlige øyeblikk i sport, det er normalt, sier han.

LIKTE SEG DÅRLIG: Hernan Crespo betegner sin tid i Chelsea som en vond opplevelse, og advarer spisser som er etablerte andre steder mot å gå til klubben. Her feirer han en scoring mot West Ham fra april i år. Foto: REUTERS
LIKTE SEG DÅRLIG: Hernan Crespo betegner sin tid i Chelsea som en vond opplevelse, og advarer spisser som er etablerte andre steder mot å gå til klubben. Her feirer han en scoring mot West Ham fra april i år. Foto: REUTERS Vis mer
Hele Norges coronakart