Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Crespo avgjorde

Chelsea-floppen Hernan Crespo skjøt stolpe inn i det fjerde overtidsminuttet da Milan slo Lazio 2-1. Dermed er de regjerende mesterne bare to poeng bak serieleder Juventus.

Milan var klart best på San Siro, men slet med presisjonen i avslutningene. «Rossoneri» har nylig snublet mot både Livorno og Bologna, men viste moral da de snudde 0-1 til seier på hjemmebane.

- Dette resultatet er svært viktig for oss i kampen om seriemesterskapet. Det var viktig å utligne raskt og vi hadde heldigvis litt flaks på overtid, sa Andrej Sjevtsjenko tydelig lettet.

Tidligere Lazio-forsvarer Jaap Stam sparket ned Tomasso Rocchi da Lazio fikk straffe 11 minutter etter sidebytte. Massimo Oddo skjøt en løs straffe, men ballen spratt via keeper Dida og inn.

Minuttet etter byttet Carlo Ancelotti inn en friskmeldt Andrej Sjevtsjenko. Det skulle snu kampen. 18 minutter før slutt sendte ukraineren et frispark utagbart i krysset fra 25 meters hold.

Etter massivt press skulle Milan lykkes på overtid. Kaka skjøt i stolpen, men Crespo, som har en fortid i nettopp Lazio, fikk satt inn returen med hjelp fra stolpen. Dermed legger Milan press på Juventus i kampen om årets «Lo Scudetto» - det italienske seriemesterskapet.

Serieleder Juventus tapte sin kamp mot Palermo lørdag med 1-0 etter at Franco Brienza utnyttet en tabbe av landslagskeeper Gianluigi Buffon.

NTB

HERNAN CRESPO: Avgjorde mot Lazio på overtid.