Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Cricket-landslag trekker seg fra U19-VM i frykt for sikkerheten

Australia vil ikke til Bangladesh.

SKREMT: Australia har valgte å trekke laget fra det nært forestående U19-VM i cricket av frykt for spillernes sikkerhet. Foto: AFP PHOTO / William WEST
SKREMT: Australia har valgte å trekke laget fra det nært forestående U19-VM i cricket av frykt for spillernes sikkerhet. Foto: AFP PHOTO / William WEST Vis mer

Australia har valgte å trekke laget fra det nært forestående U19-VM i cricket av frykt for spillernes sikkerhet.

Det opplyste Det australske cricketforbundet (CA) i en uttalelse tirsdag.

Mesterskapet skal arrangeres i Bangladesh, men australierne føler ikke at sikkerheten er godt nok ivaretatt.

Det australske laget skulle etter planen ha besøkt Bangladesh allerede i oktober for å se på forholdene, men valgte å utsette turen av samme årsak. CA-sjef James Sutherland mener situasjonen ikke har bedret seg nevneverdig siden da.

- Rådene fra våre myndigheter antyder dessverre at trusselnivået mot australiere som reiser til Bangladesh er like høyt nå som da vi utsatte testturen i fjor, sier han i en uttalelse.

- Til sjuende og sist, og med utgangspunkt i all den informasjonen vi sitter på, hadde vi intet annet valg enn å ta denne vanskelige avgjørelsen, tilføyer han.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media