Crickettrener Woolmers død blir etterforsket

Etter at liket ble obdusert.

Politiet på Jamaica mener dødsfallet til crickettrener Bob Woolmer er så mistenkelig at det blir satt i gang etterforskning.

58-åringen ble funnet bevisstløs på hotellrommet sitt søndag morgen, men døde kort tid etter at han var funnet på et sykehus i nærheten.

Dødsfallet skjedde dagen etter at Pakistan som Woolmer var trener for, hadde gått på et sjokknederlag for Irland. Tapet gjorde at pakistaneren i realiteten var ute av VM-turneringen.

Woolmer er obdusert, og det er obduksjonsrapporten sammen med andre funn som har gjort at politiet på Jamaica har satt i verk full etterforskning rundt det overraskende og plutselige dødsfallet.

- Vi har varslet Woolmers familie om den vendingen saken har tatt, og vi er også i tett kontakt med den pakistanske lagledelsen i mesterskapet, sier en talsmann for politiet.

(NTB)

MISTENKELIG DØD: Dagen etter at Pakistan som Bob Woolmer (t.h.) var trener for hadde gått på et sjokknederlag for Irland, døde plutselig den 58 år gamle treneren. Nå har politiet på Jamaica satt i gang full etterforskning. Foto: EPA
MISTENKELIG DØD: Dagen etter at Pakistan som Bob Woolmer (t.h.) var trener for hadde gått på et sjokknederlag for Irland, døde plutselig den 58 år gamle treneren. Nå har politiet på Jamaica satt i gang full etterforskning. Foto: EPA Vis mer