Cristiano Ronaldo om Manchester United

Cristiano: - De gjorde ingenting for å vinne kampen

En skuffet Cristiano Ronaldo måtte innse at hans drømmemål ikke var nok til å få med seg poeng i storkampen mot Manchester United.

Med sitt 121. Champions League-mål viste Cristiano Ronaldo igjen hvorfor Juventus la en voldsom mengde penger på bordet for å sikre seg hans tjenester denne sommeren.

Portugiseren hadde gått målløs av banen i fem strake mesterligakamper før gårsdagens oppgjør mot Manchester United, men hans første mål i turneringen i sort og hvitt var av det vakre slaget.

Med 25 minutter igjen av kampen sendte Leonardo Bonucci en ball i bakrom, Ronaldo timet løpet sitt til perfeksjon og fyrte inn en fantastisk volley.

Det var likevel ikke nok til å vinne kampen.

Juventus hadde sjansene til å avgjøre kampen, mens Manchester United slet med å komme til sjanser. Men med fire minutter igjen av kampen startet snuoperasjonen.

Et frispark fra Juan Mata og et selvmål etter dødball fra Alex Sandro ga Manchester-laget en perfekt kveld i Torino.

Ronaldo var tydelig ikke imponert over gamleklubbens spill, til tross for at laget tok med seg alle poengene.

Det gjorde de seg ikke fortjent til, sa angriperen da hanble intervjuet av Viasports Jan Åge Fjørtoft etter kampen.

- United gjorde ingenting for å vinne kampen. Du kan ikke prate om flaks engang, for man skaper sin egen tur, men her ga vi bare bort seieren, sier Ronaldo til Viasport.

- Champions League er en spesiell turnering, om du slapper av kan alt skje, sa Ronaldo etter kampen.

- Vi dominerte i 90 minutter og skapte masse sjanser, vi burde ha drept matchen tidigere, men vi slappet av og ble straffet for det, mener 33-åringen.

Onsdagens tap var sesongens første for Juventus, som fortsatt topper hjemlig liga og gruppa i Champions League.

- Jeg er skuffet, fordi vi burde ha vunnet med tre-fire mål, de skapte bare to sjanser på dødball … Engelske lag kommer alltid til å lete etter dødballsituasjoner. Vi kommer til å lære av feilene og vi er fortsatt først i gruppa, så alt er bra, bedyrer Ronaldo.