FRYKTER DØDEN: Cristiano Ronaldo avslører at hans største frykt er at han skal dø ung. Foto: REUTERS / Eric Gaillard / NTB Scanpix
FRYKTER DØDEN: Cristiano Ronaldo avslører at hans største frykt er at han skal dø ung. Foto: REUTERS / Eric Gaillard / NTB ScanpixVis mer

Cristiano Ronaldo åpner opp om sin største frykt

- Jeg vil ikke dø ung.

(Dagbladet): Cristiano Ronaldo fylte 30 år i februar. Og med en sønn som stadig blir eldre, virker det til at fotballstjerna har tenkt litt over hva han ønsker i livet.

De fleste tenker muligens at portugiserens største frykt er at Lionel Messi skal overgå ham i alt, og ta alle trofeer. Men nå avslører Ronaldo at det han frykter mest er å dø ung.

- Min største frygt er å dø ung. Jeg vil ikke å dø ung. Jeg ønsker å dø som en gammel mann - som 80- eller 90-åring, sier Ronaldo til det portugisiske magasin Libero.

Ronaldo har opplevd det meste man kan som fotballspiller, senest vant han Gullballen for andre gang på like mange år.

Til tross for at han har mer enn nok av penger, så er det særlig en fem år gammel gutt som er det viktigste i livet til 30-åringen, Cristiano junior.

- Jeg er et helt vanlig menneske. Jeg forsøker å gjøre saker som alle andre; være med familien, mine venner og min sønn, og ikke utmerke meg på noen som helst måte. Om morgenen trener jeg, og så kommer jeg hjem og gjør ting jeg liker, forteller Ronaldo.

I kveld spiller Real Madrid sesongens første hjemmekamp, mot Real Betis. Fotballstjernen understreker at det ikke bare er lagkameratene hans som er viktige for ham, men alle som jobber rundt ham, både privat og i klubben.

- Alle de som jobber rundt meg motiverer meg hele tiden, og gir meg sjansen til å jobbe hardt og prestere bra. De gir meg gode vibber og positiv energi, og det tror jeg er det viktigste for meg, sier en ærlig Ronaldo til Libero.

VIKTIG: Sønnen Cristiano jr. er helt klar den viktigste personen i fotballstjernens liv. Her da pappa vant Gullballen for andre år på rad. Foto: AFP PHOTO / FABRICE COFFRINI / NTB Scanpix
VIKTIG: Sønnen Cristiano jr. er helt klar den viktigste personen i fotballstjernens liv. Her da pappa vant Gullballen for andre år på rad. Foto: AFP PHOTO / FABRICE COFFRINI / NTB Scanpix Vis mer