Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Cristiano Ronaldo avslører kjærestens uvaner: - Hun stjeler dem hele tiden

Snoker i klesskapet.

TYVEN TYVEN: Det er neppe noe det krangles om så busta fyker i hjemmet, men Cristiano Ronaldo hevder da at samboeren har en tendens til å stikke av med undertøyet hans. Foto: NTB Scanpix
TYVEN TYVEN: Det er neppe noe det krangles om så busta fyker i hjemmet, men Cristiano Ronaldo hevder da at samboeren har en tendens til å stikke av med undertøyet hans. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Cristiano Ronaldo og Real Madrid er i disse dager i Marokko for å kjempe om VM-tittelen for klubblag, og tok seg enkelt videre til finalen med 4-0 over meksikanske Cruz Azul tirsdag kveld.

Portugiseren, som denne sesongen har tatt dominansen til et nytt nivå med 25 scoringer på 14 seriekamper, gikk målløs av banen, men det er ikke bare i Marokko superstjernen møter en viss motbør.

- Stjeler dem hele tiden Også på hjemmefronten hender det at verdens beste fotballspiller treffer på problemer - selv om de nok er av den overkommelige sorten.

I et intervju med motemagasinet Vogue, gjengitt av Daily Mail, fikk Ronaldo spørsmålet om det er noen av plaggene hans som blir stjålet av kjæresten (Irinia Shayk).

Det kunne han bekrefte.

- Hun tar boxershortsene mine. Hun stjeler dem hele tiden. Hun var ikke hjemme akkurat da, og da jeg åpnet klesskapet hennes fant jeg mange av dem. Det er litt festlig, sier Ronaldo.

Med tanke på at storscoreren faktisk har sitt eget boxer-merke, spørs det vel om han går tom med det aller første. Men hva han gjorde i klesskapet hennes i utgangspunktet sier historien ingenting om.

Finaleklare I går kveld ble det klart at det argentinske mesterlaget San Lorenzo blir motstander for Real Madrid i finalen i klubb-VM som spilles på lørdag.

Mauro Matos ble den store helten da han sikret seieren for søramerikanerne i ekstraomgangene mot Auckland City. Likevel er det ikke mange som levner klubben store sjanser når stjernegalleriet til Real Madrid står på motstatt banehalvdel i Marrakesh.

Den spanske hovedstadsklubben får dermed et lite opphold i La Liga hvor de topper tabellen med 39 poeng på 15 kamper. Barcelona er nærmest av utfordrerne og ligger fire poeng bak.

SHUSH: Cristiano Ronaldo og Irinia Shayk sammen på Champions League-trekningen sommeren 2012. Hva portugiseren sier som får kjæresten til å hysje vites ei. Foto: AFP PHOTO / VALERY HACHE / NTB SCANPIX
SHUSH: Cristiano Ronaldo og Irinia Shayk sammen på Champions League-trekningen sommeren 2012. Hva portugiseren sier som får kjæresten til å hysje vites ei. Foto: AFP PHOTO / VALERY HACHE / NTB SCANPIX Vis mer

Det ble også klart denne uka at Schalke blir motstander for de regjerende mesterne i Champions League. De to kampene går av stabelen 18. februar og 10. mars.