Cristiano Ronaldo brakk armen på 11-åring

Fikk smertelig oppleve at stjernen ikke alltid treffer mål.

 IKKE ALLTID:  11-år gamle Charlie Silverwood fikk i helgen smerterlig erfare at Cristiano Ronaldo ikke alltid scorer på frisparkene sine. Foto: AP Photo / PA / NTB Scanpix
IKKE ALLTID: 11-år gamle Charlie Silverwood fikk i helgen smerterlig erfare at Cristiano Ronaldo ikke alltid scorer på frisparkene sine. Foto: AP Photo / PA / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Engelske Charlie Silverwood har definitivt fått oppleve en fotballkamp han aldri glemmer.

Søndag spilte Real Madrid vennskapskamp mot Championship-klubben Bournemouth. Til stede var 11-åringen sammen med sin far, for å se på de store stjernene fra Spania, skriver The Sun.

Der fikk Charlie Silverwood smertelig merke at det er ikke alltid at frisparkkongen Cristiano Ronaldo treffer mål.

Under ti minutter ut i kampen får Real Madrid frispark, som Ronaldo tar. Portugiseren knaller til, men bommer. Litt til siden for mål sitter 11-åringen, som forsøker å beskytte seg mot ballen ved å sette venstrearmen foran ansiktet.

Det endte med to brudd i håndleddet.

Fikk plaster på såret - Jeg så at ballen kom mot meg. Den skrudde forbi stolpen og kom rett mot fjeset mitt, så jeg måtte blokke skuddet med hånda. Faren min satt ved siden av meg, men han dukket, så ballen kom i full fart mot meg, forklarer 11-åringen.

Men til tross for den store smerten frisparket påførte guttungen, var han bestemt på at han skulle ha med seg de resterende 84 minuttene av kampen, før han tok turen på sykehuset.

Nå må guttungen belage seg på å gå med gips i seks uker - til skoleferien er over. Men det er vel uansett liten tvil om hvem som har den heftigste historien å fortelle i skolegården.

For etter at Real Madrid slo Bournemouth 6-0, sørget laget for å både signere en ball og en drakt til Charlie, som et plaster på såret.

- Det var veldig vondt. Jeg har fortalt vennene mine om det, men de tror ikke på meg. Ronaldo er verdens dyreste spiller - og han brakk armen min, sier 11-åringen til den engelske avisen.