- Cristiano Ronaldo har takket nei til tre storklubber

Kunne blitt verdens best betalte fotballspiller.

 I GANG:  Cristiano Ronaldo er i full gang med sesongoppkjøringen med Real Madrid. Her i treningskamp mot franske Lyon. Kampen endte 2-2. Foto: Eddy Lemaistre / NTB Scanpix
I GANG: Cristiano Ronaldo er i full gang med sesongoppkjøringen med Real Madrid. Her i treningskamp mot franske Lyon. Kampen endte 2-2. Foto: Eddy Lemaistre / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Real Madrid jobber på spreng med å sikre seg seg Gareth Bale fra Tottenham. Mange trodde at deres største stjerne, Cristiano Ronaldo, var på vei bort fra klubben.

Og i sommer har det kommer flere bud på spilleren, skriver spanske ABC, gjengitt av Expressen.

Men den portugisiske angrepsspilleren har takket nei til tre hardtsatsende storklubber for å bli i Real Madrid, skriver ABC. PSG og Monaco skal ha vært villige til å betale lynvingen en årslønn på 156 millioner kroner for å lokke ham bort fra den spanske storklubben.

Det takket C.Ronaldo glatt nei til.

Heller ikke da PSG kom med et tilbud på vanvittige 190 millioner kroner i årslønn, skal det ha trigget flyttefoten til portugiseren. Det ville ha gjort han til verdens best betalte fotballspiller.

Cristiano Ronaldo har lagt bak seg sommerferien, og er i full gang med sesongoppkjøringen med Real Madrid. Han har også tatt seg tid til å kommenter norsk Daniel (17) sine fotballferdigheter på Twitter i sommer.

Bygge rundt Ronaldo Klubbpresident Florentino Perez er sikker på at Cristiano Ronaldo blir i Real Madrid.

Perez har tro på at superstjernen skriver under en ny langtidskontrakt i løpet av sommeren.

- Han er vår viktigste ressurs, og vi ønsker å bygge Madrids framtid rundt ham. Spørsmålet blir avklart snart. Jeg tviler ikke på at Cristiano kommer til å være i Real Madrid til han legger opp. Jeg er sikker på at han forlenger. Det vil bli gjort før sesongen starter, sier Perez til 20 Minutos.

Ifølge ABC kommer portugiseren til å skrive under en ny kontrakt i løpet av august. Kontakten vil øke årslønna til angriperen fra 90 millioner til 115 millioner kroner i året. Langt under det han ville fått ved et klubbytte.

Vil bli Det har lenge vært rykter om en Ronaldo-exit. Han skal ikke ha likt manglende støtte fra tilskuerne i Spania, og han skal ha følt seg alene.

Men tonen ble helt annerledes da en ny og forbedret kontrakt kom på bordet. 

- Alle ryktene er feil. Jeg har ikke snakket med noen, og jeg vet vi kommer til å bli enige om en ny kontrakt, sa Ronaldo tidligere i sommer, ifølge Goal.