I KANONFORM:  Cristiano Ronaldo vært helt ustoppelig  for Real Madrid denne sesongen. Foto: Sergio Perez / REUTERS / NTB Scanpix
I KANONFORM: Cristiano Ronaldo vært helt ustoppelig for Real Madrid denne sesongen. Foto: Sergio Perez / REUTERS / NTB ScanpixVis mer

Cristiano Ronaldo kan miste playoff-kampen mot Sverige

Skadetrøbbel for superstjerna.

 Portugal-stjernen Cristiano Ronaldo møtte småskadd til mandagens landslagssamling, men rekker angivelig VM-omspillskampen mot Sverige fredag.

Real Madrid-profilen trente ikke med lagkameratene ved golfanlegget på Praia D'El Rey mandag. Svenske Aftonbladet får opplyst at det er problemer med venstrefoten som gjør at Ronaldo tar det rolig i dagene før den viktige kampen.

Han er ikke den eneste Real Madrid-spilleren som skaper hodebry for Portugal-ledelsen. Heller ikke Pepe og Fábio Coentrão møtte til landslagssamlingen helt friske.

- Coentrão har en ankelskade fra før. Pepe har vondt i en setemuskel, og Ronaldo har problemer med venstre fot, sier portugisernes pressesjef Onofre Costa til avisen.

Ifølge portugisiske journalister på stedet skal ikke Pepes og Ronaldos skader sette Sverige-kampen i fare. Mer usikkerhet er det rundt venstreback Coentrão.

Ronaldo var i det minste frisk og rask i helgen. Han scoret hattrick da Real Sociedad ble slått 5-1 i den spanske serien.

Portugal tar imot Sverige i Lisboa fredag. Fire dager senere møtes lagene i Solna utenfor Stockholm.

(NTB)