Cristiano Ronaldo? Mesut Özil? Nei, bare norske Christoffer Riis

Men det skjønte kanskje ikke deler av Real Madrid-fansen. Sjekk ut hvordan Christoffer Riis plutselig ble en populær mann blant Madrid-supporterne.

(Dagbladet): Du kan se Christoffer Riis skrive autografer til Real Madrid-supporterer i videovinduet øverst i saken.

Drømmer du noen gang om å skrive autografer til ventende fotballsupportere?

Vel, det gjør Christoffer Riis også - og han fikk oppleve det.

Få timer før returoppgjøret mellom Manchester United og Real Madrid gikk av stabelen 5. mars bestemte Riis, og hans gode venn Vetle Wallestad, seg for å spille noen supportere ett puss.

Det var Telemarksavisen som først fortalte historien om Riis.

- Tok tak i armen Telemarksguttene hadde nemlig fått seg bord på fasjonable Hilton Hotell i Manchester - samme sted som Jose Mourinho og resten av det spanske stjernegalleriet befant seg under Englands-oppholdet.

Turen hadde guttene planlagt lenge, og nå var det tid for litt venting på utsiden av hotellet før de skulle spise.

Men i stedet for å stå i kø og kjede seg, bestemte gutta seg for å få litt moro ut av situasjonen.

- Ja, vi sto jo bare på utsiden og ventet på å få komme inn. Jeg bestemte meg for å gå selvsikkert bort til noen Madrid-supportere for å se hva som skjer. Fristelsen ble liksom for stor, sier Riis til Dagbladet.

Så fikk han en respons han ikke forventet av en supporter som tilsynelatende hadde kjøpt seg en ny drakt.

POPULÆRE: Christoffer Riis(midten) fikk smake bittelitt på hvordan det er å være Mesut Özil(venstre) og Cristiano Ronaldo(høyre). Foto: REUTERS/Lisi Niesner / Christoffer Riis / EPA/MIGUEL A. LOPES / Scanpix.
POPULÆRE: Christoffer Riis(midten) fikk smake bittelitt på hvordan det er å være Mesut Özil(venstre) og Cristiano Ronaldo(høyre). Foto: REUTERS/Lisi Niesner / Christoffer Riis / EPA/MIGUEL A. LOPES / Scanpix. Vis mer

- Deretter startet jeg bare å signere. En av dem slo meg i armen min og beordret meg nesten til å signere drakten hans flere ganger. Plutselig var det noe interesse for å få min signatur, sier Riis.

- Jeg måtte holde masken og fortalte dem bare på spansk at jeg ikke kan språket deres, sier en lattermild Riis.

Fikk smil og applaus Etter en liten stund snur Riis og går tilbake til køen, da forstår flere av dem dette bare var et skuespill.

- Ja, da var det mange som jublet og klappet til meg. Jeg synes jo det hele var veldig moro, og det så ut som at supporterne tok det med godt humør også, sier han.

Dermed ble det en morsom dag for 29-åringen. Som ikke lenge etter autografseansen fikk se spillerne på nært hold inne på selve hotellet.

- Det var en meget bra dag som jeg ikke kommer til å glemme med det første, med unntak av tapet selvfølgelig. Spesielt å se mange av spillerne på nært hold, sier porsgrunnsgutten.

Manchester United tapte 1-2 for Real Madrid og Manchester-laget er dermed ute av årets Champions League etter 2-3 sammenlagt.

Du kan se opptrinnet øverst i videovinduet i denne saken.

CRISTIANO RONALDO: Scoret på Old Trafford i returoppgjøret mot gamleklubben og han er nå klar for neste runde i Champions League. Foto: EPA/MIGUEL A. LOPES.
CRISTIANO RONALDO: Scoret på Old Trafford i returoppgjøret mot gamleklubben og han er nå klar for neste runde i Champions League. Foto: EPA/MIGUEL A. LOPES. Vis mer