Cristiano Ronaldos svimlende prislapp? 8 250 000 000 kroner

Overgangen er «umulig».

DYRT: Cristiano Ronaldos agent, Jorge Mendes, sier til den spanske avisa AS at portugiserens utkjøpsklausul er på elleville åtte milliarder norske kroner. Foto: NTB Scanpix  /  Faksimile: AS
DYRT: Cristiano Ronaldos agent, Jorge Mendes, sier til den spanske avisa AS at portugiserens utkjøpsklausul er på elleville åtte milliarder norske kroner. Foto: NTB Scanpix / Faksimile: ASVis mer

(Dagbladet): Det har de siste ukene vært mye spekulasjoner om hvorvidt Cristiano Ronaldo er på vei tilbake til Manchester United. Klubben han spilte for da han ble kåret til verdens beste fotballspiller for første gang.

United-supporterne fridde blant annet til superstjernen for to uker siden med å fly et banner over Estadio el Madrigal.

De engelske mediene snakket om en prislapp på 600 millioner kroner, men det kan nå se ut til at portugiseren blir værende på Santiago Bernabeu.

Det er spillerens agent, Jorge Mendes, som sier dette, og ifølge avisa AS beskriver han overgangen som «umulig».

- Han er sterkt knyttet til Real Madrid og klubbens supportere, sier agenten.

Han forteller også at han ikke lenger får henvendelser fra andre klubber om verdensstjerna, fordi «alle vet» at han kommer til å forbli i den spanske hovedstaden. Og når han i tillegg avslører utkjøpsklausulen, er ikke det så rart.

Den er nemlig på småpene åtte milliarder (8 250 000 000) norske kroner.

Ronaldo har vært i strålende form så langt denne sesongen, og står med hele 13 scoringer på seks seriekamper.

Neste mulighet til å forbedre den statistikken ytterligere kommer borte mot Levante lørdag om ei uke, men først skal han i aksjon med flagget på brystet mot Danmark førstkommende tirsdag.