- Cromwell dagens hovedbanker i V65

Cromwell holdt oppvisning sist og var utilnærmelig. I V65-1 blir Midtfjeld-traveren banker.

-        Cromwell dagens hovedbanker i V65
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Cromwell var bedre enn noensinne sist da han tok ned den hjemlige eliten og vant helt utruet på tiden 1.11,5a.

Da ble skoene revet av for første gang.

- Skoene er på igjen nå da det er helt andre forutsetninger denne gang med tillegg og full distanse, men jeg tror ikke det skal spille noen stor rolle, sier trener og kusk Per Oleg Midtfjeld. - Det eneste negative er at Cromwell ikke er noe glad i regnvær, da er det noe han reagerer på. - Cromwell var utrolig god sist. Han har et flott løp på papiret, men alle løp skal kjøres først. Femtesporet var ikke det beste vi kunne få, det er litt trangt, men normalt skal Cromwell ha en kanonsjanse, sier trener og kusk Per Oleg Midtfjeld som også tar med seg New Varenne L.A. fra stallen på Momarken onsdag. New Varenne L.A. er en fin 4-åring i kraftig utvikling. I V65-finalen møter han Global Karanar. - New Varenne L.A. var under pari på Forus og er fikset opp etterpå. Før det travet han noen fine løp. Han har et helt riktig løp og kan forsvare sporet.  - Jeg synes det ser ut som en bra vinnersjanse, sier Momarken-treneren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer