- Cromwell dagens hovedbanker i V65

Cromwell holdt oppvisning sist og var utilnærmelig. I V65-1 blir Midtfjeld-traveren banker.

(Dagbladet.no): Cromwell var bedre enn noensinne sist da han tok ned den hjemlige eliten og vant helt utruet på tiden 1.11,5a.

Da ble skoene revet av for første gang.

- Skoene er på igjen nå da det er helt andre forutsetninger denne gang med tillegg og full distanse, men jeg tror ikke det skal spille noen stor rolle, sier trener og kusk Per Oleg Midtfjeld.
 
- Det eneste negative er at Cromwell ikke er noe glad i regnvær, da er det noe han reagerer på.

 
- Cromwell var utrolig god sist. Han har et flott løp på papiret, men alle løp skal kjøres først. Femtesporet var ikke det beste vi kunne få, det er litt trangt, men normalt skal Cromwell ha en kanonsjanse, sier trener og kusk Per Oleg Midtfjeld som også tar med seg New Varenne L.A. fra stallen på Momarken onsdag.
 
New Varenne L.A. er en fin 4-åring i kraftig utvikling. I V65-finalen møter han Global Karanar.
 
- New Varenne L.A. var under pari på Forus og er fikset opp etterpå. Før det travet han noen fine løp. Han har et helt riktig løp og kan forsvare sporet.
 
- Jeg synes det ser ut som en bra vinnersjanse, sier Momarken-treneren.

- Lisle Cisi (V65-3) er det en premie som gjelder for, sier Per Oleg Midtfjeld.
 
Ryggløp igjen
Global Karanar travet sitt første ryggløp sist og gjorde det på en strålende måte. Hesten som tidligere har blitt litt skremt av sprut, holdt oppvisning og plukket konkurrentene til slutt.
 
Det ligger an til et ryggløp igjen for den storvokste Coctail Jet-sønnen til Nils Kristian Jansen som som vanlig kuskes av Asbjørn Mehla.
 
- Global Karanar var veldig flink sist. Han fikk et fint løp i rygg, og oppførte seg bra. Da jeg ba om litt mer viste han et fint taktskifte i siste sving. Jeg fikk svar på det jeg ba om, og han avsluttet veldig bra til seier. Han møter litt bedre hester denne gang. Her blir det å prøve litt bakfra igjen. Han står greit til. Det er litt avhengig av hvor vi havner underveis, men han har en fin vinnersjanse igjen.

- Global Karanar må selvsagt på bongen, råder kusk Asbjørn Mehla.
 
Halle i vinden
 Tor Olaf Halle har fryktelig flyt på stallhestene om dagen. Det triller inn seirer omtrent hver dag uken gjennom på Larvik-stallen. Til Bjerke onsdag laster Tor Olaf Halle opp fire hester.
 
Bernoldi (V65-3) tapte kun for Lineas Elfin sist på Sørlandet.
 
- Bernoldi var litt under pari på Sørlandet sist. Han virker piggere igjen nå, og var fin i et hurtigarbeid på Jarlsberg nylig, sier trener Tor Olaf Halle om vinnerhesten som har travet fine løp etter skade og comeback.

- Bernoldi får et løp bakfra nå, og jeg er usikker på hvordan han takler det. Han er derfor ingen banker i mine øyne denne gang.
 
- Men jeg tror Bernoldi kjemper om seieren, sier Tor Olaf Halle.
 
Fine Carre (V65-1) holder veldig fin form, men sliter med Cromwell her. Han er på høyde med resten. Fine Carre travet hele løpet med punktert hjul da han vant på Sørlandet sist. Han er trippelaktuell, og skal på bongen om man garderer Cromwell.

 
Uncle Sund (V65-1) har travet et par fine løp og holder hyggelig form. Jeg synes han er trippelaktuell med maks klaff.
 
Mr. Maksi (V65-2) får Egle i sulkyen. Hun kjenner hesten fra før og har kjørt ham, og det er en fordel. Egle har et fint tak på ham. Han er trippelaktuell med litt klaff på veien, sier Tor Olaf Halle.
 
Nytt stortalent fra Talentfabrikken
Beat The Tag er en 3-åring man like godt først som sist kan merke seg fra talentfabrikken til Jan Kristian Waaler.
 
På to starter har Tagliabue-sønnen vunnet i begge. Jan Kristian Waaler er kjempeoptimist onsdag.

- Beat The Tag er min beste seierssjanse i hele år, sier mannen som har stallen full av vinnerhester og vant Norgesmesterskapet for varmblodshopper på Biri med Royale lørdag.
 
- Beat The Tag har perfekte forutsetninger. Førstespor, rask fra start, og med Vidar (Hop, red.anm.) i sulkyen, samt at hesten går til mål, det må være min aller beste vinnersjanse i år i alle fall, sier Waaler.
 
- De antatt beste står på 20 meter tillegg. Beat The Tag har sett veldig fin ut i trening etter det siste løpet. Han står fint til og tåler å gå litt. Jeg har stor tro på ham, røper trener Jan Kristian Waaler.
 
Beat The Tag er en alternativ banker i ukens V65-omgang.