Crouch foretrekker «Pompey» foran «Spurs»

Setter Keane-overgang til Liverpool i fare.

(Dagbladet.no): Peter Crouch ser ut til å forlate Anfield og Liverpool i sommer, men klubb og spiller har forskjellige ønsker om hvor den høyreiste spissen skal spille neste sesong.

Liverpool hadde nemlig helst sett at 27 år gamle Crouch blir brukt som mellomlegg i et forsøk på å lokke Tottenhams Robbie Keane til klubben.

Crouch, på sin side, er ikke lysten på en retur til Tottenham, klubben han tilbrakte sine første år som profesjonell fotballspiller i, noe som kan gjøre det vanskeligere å få i stand en bytteavtale som involverer Keane.

I stedet er det Portsmouth, også det en tidligere Crouch-arbeidsgiver, som ligger best an til å sikre seg den engelske landslagsmannens tjenester.

Ifølge The Guardian er Harry Redknapp nær ved å oppnå enighet om en overgang for Liverpool-spissen, som Redknapp i sin tid solgte videre til Aston Villa i 2002, bare to dager etter at han ble ansatt som Portsmouth-manager for første gang.

Budet på Crouch skal ligge på rundt 100 millioner kroner.

Rafa Benitez har saktens behov for pengene dersom han ønsker å forsterke laget med Robbie Keane foran Premier League-starten i august. Restene av overgangsbudsjettet på 200 millioner kroner skal være øremerket Gareth Barry etter at klubben i går sikret seg venstrebacken Andrea Dossena fra Udinese. 

Crouch foretrekker «Pompey» foran «Spurs»
ØNSKET PÅ FRATTON PARK: Liverpool-spiss Peter Crouch. Foto: Reuters/Scanpix
ØNSKET PÅ FRATTON PARK: Liverpool-spiss Peter Crouch. Foto: Reuters/Scanpix Vis mer
ØNSKET PÅ ANFIELD: Tottenham-spiss Robbie Keane.