Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Crouch frustrert over benkesliting

Ikke begeistret for Benitez\' rullering.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Peter Crouch blir ofte offer for Liverpool-manager Rafael Benitez\' trang til å rotere på laget. Denne sesongen har han bare startet to av sju ligakamper for de røde - selv om han har vært god.

Samtidig nyter han stor tillit på det engelske landslaget, hvor han har en forbløffende god statistikk å vise til.

Den 202 centimeter lange spissen har 11 mål på 14 landskamper - hvorav samtlige 11 har kommet på de siste ni kampene.

Crouch er for smart til å kritisere Benitez - som tross alt var en av hans viktigste støttespillere da kritikken haglet som verst i fjor. Men han erkjenner at situasjonen på klubblaget til tider oppleves som frustrerende.

- Jeg er frustrert, men jeg er nødt til å finne meg i det, antar jeg. Jeg ønsker å spille hver kamp, og føler at jeg kunne spilt hver kamp. Men hvis manageren ønsker å rotere er det ikke mye jeg får gjort med det, sier Crouch ifølge The Guardian.

Vraket etter praktkamp

Selv ikke da Crouch scoret to ganger i Champions League mot Galatasaray - det siste målet på et spektakulært saksespark - fikk han starte den påfølgende seriekampen mot Bolton.

Slikt er man ikke vant med i England.

SPRELLEMANN: Peter Crouchs praktfulle saksespark mot Galatasaray er en kandidat til årets mål på Anfield. Men Rafael Benitez lot seg ikke imponere mer enn at han vraket Crouch til neste kamp mot Bolton. Foto: AP
SPRELLEMANN: Peter Crouchs praktfulle saksespark mot Galatasaray er en kandidat til årets mål på Anfield. Men Rafael Benitez lot seg ikke imponere mer enn at han vraket Crouch til neste kamp mot Bolton. Foto: AP Vis mer

- Jeg startet ikke i fire kamper på rad, som var frusterende, og så fikk jeg sjansen i Champions League og scoret to ganger. Men i neste kamp var jeg ute mot Bolton. Manageren må ta noen avgjørelser. Han setter opp laget utifra hvem vi spiller mot, og hvis han anser at motstanderens forsvar passer bedre til Bellamy og Kuyt, vil han bruke dem. Det er ikke basert på form, sier Crouch.

Og legger til:

- I England er vi vokst opp med den typen manager som lar deg spille dersom du har prestert bra. Men manageren i Liverpool liker å rotere og han oppnår resultater ved å gjøre det, så man må bare akseptere det.

• Din mening: Fortjener Crouch mer spilletid for Liverpool?