Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Crouch med ny brasse-scoring

To minutters oppvisning og Liverpool-seier.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Liverpool - Bolton 3-0. To vakre scoringer på to minutter sørget for Liverpool-seier hjemme mot Bolton mandag.

Peter Crouch bød på en reprise av brassesparket han gjorde mot Galatasaray tidligere i høst, og Steven Gerrard fulgte opp med en nydelig volley.

Dørgende kjedelig første omgang

Liverpool-fansen kunne med glede se at Rafa Benitez igjen startet med Steven Gerrard sentralt på midten, og Gerrard styrte spillet i en første omgang Liverpool kontrollerte fullt og helt.

Omgangen var imidlertid svak, og den eneste store sjansen kom etter 28 minutter. Steve Finnan fyrte av et sjeldent skudd fra 17 meter, men keeper Jääskelainen fikk slått det harde skuddet mesterlig i tverrligger og over.

Liverpool hadde et klart overtak før pause, men var sjelden farlige foran gjestenes mål.

To minutters oppvisning

Tydeligvis trengte Liverpool en omgang på å varme opp, for et kvarter ut i andre omgang løsnet det endelig for hjemmelaget.

BRASSE-REPRISE: Peter Crouch gjorde 1-0 på nydelig vis, med et brassespark han husker godt fra Champions League. Foto: Reuters
BRASSE-REPRISE: Peter Crouch gjorde 1-0 på nydelig vis, med et brassespark han husker godt fra Champions League. Foto: Reuters Vis mer

Og da løsnet det skikkelig.

Peter Crouch var bevegelig på topp gjennom hele kampen, ville mye, og fikk det til etter 62 minutter.

Jermaine Pennant slo endelig et presist innlegg, og inne foran mål lå en to meter lang spiss klar i lufta. Crouch gjorde som han gjorde mot Galatasaray i september, og brassesparket inn 1-0 på vakkert vis. Landslagsmannens tredje ligascoring.

82 sekunder senere punkterte Liverpool kampen. Pennant og Kuyt kombinerte fint på kanten, innlegget styrte Steven Gerrard i krysset med en kontrollert volley.

Bolton kom aldri nær poeng på Anfield, og kun en god Jääskelainen hindret styggere sifre. 3-0 kom likevel syv minutter før slutt, da Dirk Kuyt ble spilt gjennom. Nederlenderen satte ballen mellom beina på forsvarer Gardner, og etter en god kamp fikk han sin fortjente scoring.

Liverpool vant, og tok tredjeplassen fra Bolton.

Fornøyd kaptein

Steven Gerrard er glad for den gode starten på nyåret.

image: Crouch med ny brasse-scoring

- Dette var perfekt. Hjemmeseier, tre poeng og vi spilte god fotball, sa Gerrard etter kampen, ifølge Sportinglife.

- Det var en god laginnsats, men jeg vil likevel trekke frem Jermaine Pennant. Han har fått mye kritikk denne sesongen, men i dag var han fantastisk, sa Gerrard, som ved nyttår ble hedret med en MBE av den britiske dronningen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!