Crouch sendte Wolves mot kanten av stupet

Styrer mot nedrykk etter tap mot Stoke.

MATCHVINNER: Peter Crouch (2-1) scoret det avgjørende målet da Stoke slo Wolves 2-1. Det betyr at det etter all sannsynlighet er slutt for ulvene i Premier League.Foto: AP Photo/Jon Super/NTB scanpix
MATCHVINNER: Peter Crouch (2-1) scoret det avgjørende målet da Stoke slo Wolves 2-1. Det betyr at det etter all sannsynlighet er slutt for ulvene i Premier League.Foto: AP Photo/Jon Super/NTB scanpixVis mer

(Dagbladet): Stoke - Wolves 2-1.

Wolves var på mange måter avskrevet i kampen om overlevelse i Premier League før helgens serierunde. Men etter at både Wigan og Blackburn tapte lørdag ettermiddag og QPR med en utakknemlig oppgave i vente på Old Trafford i morgen, kunne ulvene fra Midlands gjenopplive håpet om fortsatt spill i øverste divisjon.

Det fordret imidlertid en borteseier mot hjemmesterke Stoke, og selv om det begynte lovende med Michael Kightleys ledermål etter 26 minutter, endte det i ny tristesse for Terry Connors menn etter at scoringer fra Robert Huth og Peter Crouch snudde kampen til vertenes fordel.

Med seks kamper igjen å spille, minst seks poeng opp til trygg grunn og lag som Arsenal (H), Sunderland (B), Manchester City (H), Swansea (B) og Everton (H) igjen på kampprogrammet, virker det å nærme seg ubønnhørlig slutten etter tre strake sesonger i Premier League.

Det var heller ikke ufortjent at det endte som det gjorde. I vinden på Britannia var Stoke best i det meste og burde vært i en komfortabel ledelse da Kightleys framspill mot David Edwards gikk forbi alt og alle, inkludert en sløv Asmir Begovic.

Stoke-keeperen var imidlertid ikke den eneste som var i det søvnige hjørnet i første omgang. Wolves' forsvarsspill da Huth utliknet etter dødball drøyt ti minutter seinere, var under enhver kritikk.

Konsentrasjonen var heller ikke på topp da Crouch stanget inn målet som mer eller mindre sementerte Wolves' Championship-tilværelse halvtimen før slutt, selv om det var høy klasse over både Jermain Pennants servering og Crouch sitt hodestøt.