Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Crouch stakk hodet ut av takluke i fylla

Får kjeft av Redknapp.

DANSELØVE: Peter Crouch danset til de sene nattetimer forrige helg, etter at Tottenham slo Portsmouth. Foto: AP
DANSELØVE: Peter Crouch danset til de sene nattetimer forrige helg, etter at Tottenham slo Portsmouth. Foto: AP Vis mer

||| (Dagbladet.no) Freddy dos Santos skriver i selvbiografien sin at det er laget som vinner Tippeligaen som drikker mest i løpet av en sesong.

Tottenham vinner nå mer enn de pleier, og kanskje det var derfor Peter Crouch og lagkameratene tok den helt ut etter seieren mot Portsmouth forrige helg.

Manager Harry Redknapp liker den utagerende festingen dårlig. Tidligere i år uttalte han at han ville skjerpe alkoreglene i klubben, men det ser ikke ut til å ha hjulpet.

Hodet ut takluka
Spurs ligger på tredjeplass etter ni kamper, og for en uke siden dro flere spillere på byen med sine bedre halvdeler. Spesielt Crouch kom dårlig ut av bildene som mandag sto på trykk i Daily Mail.

Crouch kneppet opp skjorta på London-nattklubben Movida og danset oppunder taket. Buksa var våt, trolig som følge av øl- eller drinksøl. Da han forlot festen stakk han den lange overkroppen sin ut av takluka på en bil.

KRITISK: Harry Redknapp liker ikke at Tottenham-spillerne fester og danser på nattklubbene i London. Foto: AFP
KRITISK: Harry Redknapp liker ikke at Tottenham-spillerne fester og danser på nattklubbene i London. Foto: AFP Vis mer

Nå forteller Redknapp at han har tatt opp festingen med spillerne.

- Det er veldig vanskelig å stoppe spillerne fra å gå ut med konene sine en lørdagskveld, men problemet er at det alltid er noen med et kamera der ute. Hvis de går ut må de sørge for å holde så lav profil som mulig. De gjorde ikke noe galt, men jeg har likevel tatt det opp med dem, og forhåpentligvis skjer det ikke igjen, sier manageren ifølge Sky Sports.

Har blitt advart
Rutinerte Redknapp ble overrasket over drikkekulturen i klubben da han kom til White Hart Lane. Tottenham-spillerne har flere ganger de siste par åra skapt overskrifter midt på natta.

- Vi var nødt til å kvitte oss med det nattklubbryktet denne klubben hadde da jeg kom hit. Det er tøft, men jeg har gitt dem en advarsel. Jeg har sagt til dem at jeg ikke ønsker å se dem på nattklubber og puber, sa Redknapp ifølge Daily Telegraph tidligere i år.

Han ønsket ikke et totalforbud mot alkohol, men manet til måtehold.

- Disse gutta er godt betalte idrettsutøvere. Det er helt greit å ta et glass vin med kona på restaurant etter en kamp, men jeg har sagt til dem at jeg ikke vil se dem rullende ut av nattklubber klokka tre om natta, sa Redknapp.

Crouch rullet ikke ut av Movida. Han vinket fornøyd fra takluka i bilen som fraktet ham hjem.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media