Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Crystal Palace løftet seg opp fra sisteplassen

Slo West Ham 1-0.

 VIKTIG:  Marouane Chamakh ble matchvinner da Crystal Palace slo West Ham 1-0 i Premier League tirsdag. Foto: Eddie Keogh / Reuters / NTB scanpix.
VIKTIG: Marouane Chamakh ble matchvinner da Crystal Palace slo West Ham 1-0 i Premier League tirsdag. Foto: Eddie Keogh / Reuters / NTB scanpix. Vis mer

Nymanageren Tony Pulis kunne juble for sin første seier med Palace. Vertene var giftigst i London-derbyet og kunne punktert kampen i sluttminuttene.

Den eneste scoringen kom i det 42. minuttet etter at West Ham fikk halvklarert et svakt Barry Bannan-innlegg. Palace-spilleren fikk en ny sjanse og leverte en fin crossball med venstrefoten. Chamakh stusset ballen i mål ved lengste stolpe.

- Vi var sterke og nektet dem målsjanser. Jeg håper det blir slik hver uke til sesongslutt, sa marokkaneren etter kampen.

Allardyce: - Tåpelig mål West Ham-manager Sam Allardyce var langt fra tilfreds med måten Palace fikk ta ledelsen på:

- Vi hadde ikke nok gjennombruddskraft. Det var problemet for oss. Og vi ga, etter vårt syn, bort det mest tåpelige målet jeg har sett på veldig lang tid, sa han.

Seieren var Palaces tredje for året, og laget må fortsatt kjempe i bunnstriden i ligaen. Pulis' menn har i liket med Fulham ti poeng.

Tabelljumbo Sunderland har åtte poeng før onsdagens hjemmekamp mot Chelsea.

(NTB)