Premier League-spiller anklaget for overfall

Crystal Palace-spiller anklaget for overfall

Jason Puncheon anklaget for overfall natt til søndag.

ANKLAGET: Crystal Palace-spiller Jason Puncheon er anklaget for overfall etter en hendelse utenfor et utested i London i helga. Foto: NTB Scanpix
ANKLAGET: Crystal Palace-spiller Jason Puncheon er anklaget for overfall etter en hendelse utenfor et utested i London i helga. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Crystal Palace-profilen Jason Puncheon er anklaget for overfall og våpenbesittelse etter et slagsmål utenfor en nattklubb i helgen.

Puncheon skal ha blitt pågrepet i morgentimene søndag og brakt til arresten etter at polititjenestemenn ble tilkalt til et utested i Reigate utenfor London.

31 år gamle Puncheon skal ifølge rapportene ha festet sammen med venner på en nattklubb i nærheten.

En talsmann for det lokale politiet bekrefter at Crystal Palace-spilleren er anklaget for «ordensforstyrrelse – å skape frykt eller framprovosering av voldsbruk, våpenbesittelse og overfall».

Ifølge den britiske tabloidavisen The Sun bekrefter den aktuelle nattklubben at Puncheon oppholdt seg der sammen med venner, og at dørvakter tilkalte politi da det etter stengetid brøt ut slagsmål like i nærheten.

Puncheon ble løslatt mot kausjon og må angivelig møte for en domstol 5. januar.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer