Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

CSKA Sofia sparket ni spillere etter Europa League-tap

- Manglende innsats og uprofesjonell innstilling.

FERDIG: Keeper Rais M'Bolhi fra Algerie er blant de sparkede CSKA Sofia-spillerne. Foto: SCANPIX/AFP/HOANG DINH NAM
FERDIG: Keeper Rais M'Bolhi fra Algerie er blant de sparkede CSKA Sofia-spillerne. Foto: SCANPIX/AFP/HOANG DINH NAM Vis mer

CSKA Sofia kvittet seg fredag med ni spillere, dagen etter at laget røk ut av europaligakvalifiseringen i 2. runde.

Lagkaptein Todor Jantsjev er ikke lenger ønsket som spiller, men han tilbys jobb i trenerstaben. Åtte andre spillere må finne seg noe annet å gjøre. Blant dem er keeper Rais M'Bolhi fra Algerie, forsvarerne Civard Sprockel fra Curacão og Nilson fra Kapp Verde, samt den bulgarske landslagsspilleren Hristo Janev.

Klubben fikk hard medfart fra tilhengere og presse etter å ha blitt slått ut av slovenske Mura på bortemålsregelen. Klubben oppgir «manglende innsats og uprofesjonell innstilling» som årsak til at spillernes kontrakter sies opp.

CSKA er Bulgarias mestvinnende fotballklubb med 31 seriegull. Klubben var semifinalist i europacupene tre ganger i tiden mellom 1967 og 1989, men de siste årene har vært vanskelige. Forrige seriegull kom i 2008.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media