DOPTATT: Rumen Trifonov er en av CSKA Sofia-spillerne som er utestengt etter å ha testet positivt for doping.Foto: SCANPIX/EPA/MIRCEA ROSCA
DOPTATT: Rumen Trifonov er en av CSKA Sofia-spillerne som er utestengt etter å ha testet positivt for doping.Foto: SCANPIX/EPA/MIRCEA ROSCAVis mer

CSKA Sofia-trio utestengt for doping

Testet positivt for sentralstimulerende middel.

Tre CSKA Sofia-spillere er utestengt i tre måneder for bruk av et ulovlig middel. Det er disiplinærkomiteen i den bulgarske OL-komiteen som har bestemt dette.

Lagkaptein Todor Yanchev samt forsvarerne Rumen Trifonov og Kostadin Stoyanov er alle tatt for å ha brukt methylhexanamine. Det er et sentralstimulerende middel. De testet positivt etter kampen mot Levski Sofia i oktober. Kampen endte med 1-0 seier til CSKA.

Spillerne ble midlertidig utestengt 23. desember etter at klubblegen hadde innrømmet å ha gitt dem det forbudte stoffet. Han påsto at de fikk det for å gå ned i vekt.

Både Yanchev og Stoyanov spiller for det bulgarske landslaget.

Nå er de tre utestengt til 23. mars, men de vil likevel bare miste fire seriekamper, for den bulgarske vinterpausen varer helt til 25. februar.

Før vinterpausen lå CSKA på annenplass i den bulgarske ligaen. Bare Ludogorets Razgrad var foran.

(NTB)