EVENTYRLIG: Sheffield United slo Charlton 2-0 i FA-cupens kvartfinale søndag og er det første laget på nivå tre siden 2001 som har kommet til semifinale i turneringen. Her setter John Brayford inn mål nummer to. Foto: AP Photo/Nick Potts, PA / NTB Scanpix
EVENTYRLIG: Sheffield United slo Charlton 2-0 i FA-cupens kvartfinale søndag og er det første laget på nivå tre siden 2001 som har kommet til semifinale i turneringen. Her setter John Brayford inn mål nummer to. Foto: AP Photo/Nick Potts, PA / NTB ScanpixVis mer

Cup-eventyret vil ingen ende ta for Sheffield United

Har knust to Premier League-lag på sin vei.

Sheffield United slo Charlton 2-0 i FA-cupens kvartfinale søndag og er det første laget på nivå tre siden 2001 som har kommet til semifinale i turneringen.

Et par minutters slapphet i de bakre rekkene til Charlton tillot vertene å score to ganger. Først etter 65 minutter ved Ryan Flynn, deretter etter 67 minutter ved John Brayford.

Like før 1-0-scoringen hadde Charltons Callum Harriott bommet på åpent mål, noe som viste seg å bli svært så skjebnesvangert. Gjestene, som spiller på nivå to, klarte ikke å score. Dermed endte det med de to Sheffield-scoringene.

Sist et lag fra nivå tre i England var i en semifinale i FA-cupen var Wycombe i 2001. Før Charlton har Sheffield United slått ut Aston Villa, Fulham og Nottingham Forest av turneringen.

(NTB)