Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Cup-feber i Fredrikstad

Supporterne overnatter i Fredrikstad sentrum for å sikre seg billetter til cupfinalen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Mellom 200 og 220 Fredrikstad-supportere overnatter i natt utendørs i Fredrikstad sentrum. Grunnen? Cupfinalebilettene legges ut for salg mandag morgen.

- Folk har med seg TV og Playstation og masse underholdning, sier Sandra Solheim (19) til Dagbladet.no. - Det er masse liv her.

500 billetter

Mandag morgen klokka ti legges det 500 billetter ut for salg på Aristokraten i Fredrikstad sentrum, og det er de som ikke har sesongkort som må fryse seg gjennom østfoldnatta for oppleve cupfinalen mot Sandefjord på Ullevaal 12. november. Førstemann i køen var på plass allerede klokka tre lørdag ettermiddag.

- Første finale siden 1984

Fredrikstad var sist i cupfinalen i 1984, den gang vant de 3-2 over Viking, og rykket ned til det som da het andredivisjon. Sandra Solheim var ikke født den gangen, men håper bare halvparten av historien gjentar seg i år.

- Vi ligger utsatt til på tabellen, men jeg håper at vi ikke rykker ned.

Fredrikstad ligger for øyeblikket bare ett poeng over kvalik-plassen i Eliteserien.

PYNTET SEG: Også «Plankebæreren» har blitt pyntet for anledningen. Cup-feberen raser i Østfold.
PYNTET SEG: Også «Plankebæreren» har blitt pyntet for anledningen. Cup-feberen raser i Østfold. Vis mer
HÅPEFULL: Sandra Solheim (19) var ikke født sist Fredrikstad var i cupfinalen, men håper ikke hele historien gjentar seg. I 1984 vant østfoldingene 3-2 i finalen, og rykket ned til andredivisjon.
GOD STEMNING: Vibeke Pettersen og Terje Mathisen sørger for å holde stemningen oppe i billettkøen.