Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Liverpool sliter:

Cup-flopp for Klopp

Ute av to cuper på en halv uke.

FLOPP: Den siste uka har ikke vært så veldig god for Liverpool-manager Jurgen Klopp. Laget hans har røket ut av to cuper på tre dager. Foto: NTB Scanpix
FLOPP: Den siste uka har ikke vært så veldig god for Liverpool-manager Jurgen Klopp. Laget hans har røket ut av to cuper på tre dager. Foto: NTB Scanpix Vis mer
  • Liverpool - Wolverhampton 1-2 (0-2)

(Dagbladet): Liverpool fikk en verst tenkelig start på dagens FA-cupkamp mot Wolverhampton, da Richard Stearman allerede to minutter ut i kampen sendte bortelaget i ledelsen.

Et innlegg fra Helder Costa ble sendt inn mot Stearman på bakerste stolpe, som stupte inn ledermålet.

Da det oransjekledde bortelaget med Andreas Welmann i front kontret Liverpool i senk tre minutter før pause, var det lite som tydet på at hjemmelaget ville løfte seg i andreomgangen.

Wolverhampton ledet tross alt 0-2 før hvilen.

Hadde såvidt ballen

Liverpool slet med å få det til ute på banen. Mye av det de forsøkte på var upresist, og manglet det «siste lille» for å spille ut gjestene.

Da klokka bikket 73 minutter var ballbesittelsen 79-21 i favør Liverpool, men de rødkledde hadde fortsatt ikke klart å sette ballen i mål.

Klopp satte inn Philippe Coutinho til starten av andreomgangen, og utover i omgangen kom også Daniel Sturridge og Emre Can inn for å presse inn en scoring.

Fire minutter før slutt kom uttellingen da Origi satte inn 1-2 fra kloss hold etter en heading på tvers av Sturridge.

Det ble kamp igjen på Anfield, men ikke lenge. For etter noen minutters overtid var det klart; Liverpool hadde gått på nok en smell, kun tre dager etter å ha røket ut av ligacupen mot Southampton.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling