Cupbombe da Bodø/Glimt røk ut

Bodø/Glimt var første eliteserielag som måtte takke for seg i årets fotball-NM. Strømmen vant 2-1 på hjemmebane etter ekstraomganger.

UTE: Bodø/Glimt er ute av cupen etter å ha tapt 2-1 mot Strømmen etter ekstraomganger.
Foto: Ryan Kelly / NTB scanpix
UTE: Bodø/Glimt er ute av cupen etter å ha tapt 2-1 mot Strømmen etter ekstraomganger. Foto: Ryan Kelly / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Glimt så ut til å ha berget seg da José Isidoro utlignet til 1-1 i det 81. minutt med et drømmetreff på hel volley, men to innbyttere samarbeidet om Strømmens vinnermål på overtid i første ekstraomgang. Mustapha Achrifi slo hjørnesparket Håvard Thun nikket i mål.

Bodø/Glimt har bare tre lag foran seg på eliteserietabellen, mens Strømmen har bare to lag bak seg på 1.-divisjonstabellen. Det er altså 26 plasser som skiller dem i seriesystemet, men slik så det ikke ut i onsdagens cupkamp.

Strømmen var på høyden spillemessig og tok fortjent ledelsen etter en halv time. Sverre Bjørkkjær overlappet på høyresiden og la inn foran mål. Der beveget Øystein Vestvatn seg smart mellom passive Glimt-forsvarere, nådde ballen med hodet og nikket den inn ved stolpen utenfor keeper Nikita Haikins rekkevidde.

Glimt slet med å skape sjanser, men var veldig nær kvarteret før slutt. Strømmen-keeper Marius Berntzen reddet først Philip Zinckernagels skudd, men returen gikk rett til Endre Kupen. Han skjøt rett i fanget på den liggende målvakten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer