Cupeventyret over for askeladden Fram Larvik

Ranheim til semifinale for andre gang i historien.

CUPEXIT: Ranheim slo Fram Larvik 3-0. Foto: Ned Alley / NTB scanpix
CUPEXIT: Ranheim slo Fram Larvik 3-0. Foto: Ned Alley / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Snipp, snapp, snute så var eventyret ut for askeladden og 2.-divisjonslaget Fram Larvik i årets fotball-NM. Ranheim ble for sterk på eget gress og vant 3-0.

Michael Karlsen, Mads Reginiussen og Ola Solbakken scoret målene som sendte Ranheim til semifinale i cupen for annen gang i klubbens historie.

– Vi vant komfortabelt, men de kunne gitt oss trøbbel. En del dumme valg fra mine spillere ga dem veldig mange muligheter i 2. omgang, sa Ranheim-trener Svein Maalen til NRK.

Ballen var veldig mye på Larviks banehalvdel de første 20 minuttene av kampen, uten at hjemmelaget klarte å spille seg til de helt store sjansene. Gjestene lå ekstrem lavt og ga Ranheim lite rom.

Hjemmelagets spill ble ofte altfor omstendelig, og tempoet var ikke av eliteseriestandard. Fem minutter før pause fikk Ranheim i stedet lønn for sin tålmodighet. En innlegg ble slått inn foran mål av Øyvind Alseth. For en gangs skyld rakk ikke Fram-målvakten Kenneth Stenild Nielsen fram, og Michael Karlsen kunne heade ballen uhindret i mål til 1-0.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer