- Cupfinalen betyr ingenting

For Vålerengas evaluering etter sesongen.

(Dagbladet.no): Vålerenga fikk en opptur forrige uke da de slo Odd Grenland og kvalifiserte seg for cupfinalen. Men søndag landet de med et brak mot Viking.

- Det er helt håpløst, det vi har prestert er alt for dårlig. Selv om jeg fortsatt har tro på systemet, er dette langt unna det vi burde kunne forvente med det mannskapet vi har, sier VIF-styreleder Raymond Johansen til TV 2 Sporten.

- Det at vi har gått til cupfinale er veldig bra, men betyr ingenting for den evalueringen som skal gjøres. Vi lukker ikke øynene av den grunn. Ligaen er det vi lever for i hverdagen, og det er der vi har våre ambisjoner, tillegger han.

Manager Martin Andresen er langt på vei enig i situasjonsbeskrivelsen.

- Den er spot on. Etter cupfinalen skal vi evaluere og eventuelt justere. Det er gjort feil, helt klart, men den evalueringen får vi ta etter sesongen, forsikrer han for NRK.

EVALUERING I NOVEMBER: Her setter styreleder Raymond Johansen (t.v.) og manager Martin Andresen pennene på papiret før sesongen. Etter sesongen må de samme personene gjennomgå en skikkelig evaluering etter en skuffende sesong. Foto: KYRRE LIEN/SCANPIX
EVALUERING I NOVEMBER: Her setter styreleder Raymond Johansen (t.v.) og manager Martin Andresen pennene på papiret før sesongen. Etter sesongen må de samme personene gjennomgå en skikkelig evaluering etter en skuffende sesong. Foto: KYRRE LIEN/SCANPIX Vis mer
- Cupfinalen betyr ingenting