Cupfinalisten nærmer seg 2.-divisjon

Follo på vei mot stupet.

KONRASTENES SESONG:  Follo jublet etter 3-2-seier over Rosenborg i NM-semifinalen, i serien går det langt tråere.
Foto: Gorm Kallestad / Scanpix
KONRASTENES SESONG: Follo jublet etter 3-2-seier over Rosenborg i NM-semifinalen, i serien går det langt tråere. Foto: Gorm Kallestad / ScanpixVis mer

||| Mens Sogndal nærmest står med en fot i eliteserien, ligger Follo stadig dårligere an i 1. divisjon. Onsdagens kamp mellom lagene endte 1-1.

Cupsuksess til tross, årets sesong har ikke vært av den gode sorten for Follo. Nedrykksspøkelset truer, og onsdag var det tre poeng som gjaldt når serieleder Sogndal gjestet Ski stadion.

Og etter en kjedelig 1.-omgang fikk Follo det første målet. En Mads Clausen-suser fra 25 meter i det 54. minutt ga 1-0, og håpet ble tent blant hjemmefansen.

Men ledelsen holdt bare i drøye 20 minutter. Per Egil Flo slo en corner, og Mats Solheim fikk lurt ballen i mål etter klabb og babb i feltet.

Med bare ett poeng ligger Follo fremdeles på 15.-plass i 1. divisjon. Åtte poeng skiller opp til Bryne på trygg grunn når fem runder gjenstår.

Sogndal er på sin side nesten klar for eliteseriespill neste år. De har syv poeng å gå på til Fredrikstad, og ytterligere fire til Sarpsborg på øverste kvalikplass.

(NTB)