Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Cuphelt mobbet før kampen

SKIEN (Dagbladet): Kvartfinale Odd-Moss 9-8 på straffer (1-1, 2-2 e.omg.). Før thriller-matchen i går ble Odd-stopperen Bård Borgersen (28) mobbet på grunn av måltørken. Da semifinalen ble blåst av, hadde han scoret to mål og var cuphelt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Nå er målet vårt å jage vekk noen gamle spøkelser og ta en ny cuptittel, sier Borgersen til Dagbladet. Før kvartfinalen i går hadde han bare lagd ett cupmål i år, i 5-0 kampen mot Strindheim. I går scoret han både 2-1 målet og avgjorde straffesparkkonkurransen i tusmørket.

- Det er 69 år siden sist Odd ble cupmester. Det skal vi gjøre noe med i år. Selv har jeg aldri opplevd noen større seier enn gårsdagens drama. Men vi burde avgjort kampen uten ekstraomganger og straffespark, sier Bård Borgersen.

I siste ordinære spilleminutt sørget Sami Mahlio for 1-0 til hjemmelaget på brassespark. Mens Odd`rane jublet for det de trodde var seieren, utliknet Kent Bergersen på retur fra Odd-keeper Erik Holtan.

- Det var utilgivelig å slippe Moss inn i kampen igjen. Det var også svakt av oss å la Moss utlikne til 2-2 i andre ekstraomgang. Da jeg headet inn 2-1 målet, var jeg sikker på at jeg var matchvinner, sier Bård Borgersen.

Rune Tangen satte inn straffesparket som ga ekstraomganger. Begge lag hadde scoret åtte straffemål hver da avgjørelsen falt. Johan Petter Winsnes ble syndebukken. Bård Borgersen misbrukte ikke sin gylne sjanse.

- Jeg bestemte meg tidlig for å banke ballen hardt opp i det høyre hjørnet. Det var på høy tid at jeg scoret. Nå slipper jeg vel mobbingen for ei stund, sier den glade matchvinneren.

MOBBEOFFER: - Det er 69 år siden sist Odd ble cupmester. Det skal vi gjøre noe med i år, sier cuphelt Bård Borgersen. # Foto: TORBJØRN BERG

MOBBEOFFER :- Det er 69 år siden sist Odd ble cupmester. Det skal vi gjøre noe med i år, sier Bård Borgersen.