Cupmestere!

Vålerenga Kvinner har sikret The Double for 2020.

DRØMMEMÅL: Vålerenga-spiller Marie Dølvik Markussen scoret et utrolig mål i cupfinalen. Video: Rødt Kort Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Lillestrøm - Vålerenga 0-2 e.e.o

Marie Dølvik Markussen vartet opp med et drømmetreff i ekstraomgangene i cupfinalen mot LSK og sørget for 2-0 og Vålerengas første cuptrofé.

LSK har vunnet cupgullet fem av de siste seks årene og knuste laget fra Oslo øst hele 5-1 i fjorårets finale. Derfor smakte det nok ekstra godt for Vålerenga å ta trofeet hjem til hovedstaden og erklære seg som norgesmester med seier over erkerivalen.

VIF valset over Arna-Bjørnar da laget sikret gullet i Toppserien for en uke siden, men i cupfinalen var oppgaven tøffere.

Sophie Roman Haug var nære å sende Hege Riises lag i føringen ved to anledninger tidlig i 1. omgang, men så roet seriemesterne nervene og spilte seg mer inn i kampen.

Vålerenga sendte bølge på bølge mot LSK-buret uten å finne nettmaskene og det måtte ekstraomganger til før ballen endelig lå i nettet.

I første ekstraomgang ble Toppseriens toppscorer Njoya Ajara spilt fri alene foran LSK-buret og satte inn 1-0, før Markussen vartet opp med det utrolige minutter etterpå. Fra 25 meter klinket hun til og limte ballen så langt opp i krysset som mulig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer