Cupskrell: Tredjenivå-lag snudde 2-0 til 2-4 mot Chelsea

Chelsea og City ute av FA-cupen.

BOMBE: Jose Mourinhos Chelsea var en av flere Premier League-lag som gikk på en skrell og røk ut av FA-cupen lørdag. Foto: REUTERS/Phil Noble
BOMBE: Jose Mourinhos Chelsea var en av flere Premier League-lag som gikk på en skrell og røk ut av FA-cupen lørdag. Foto: REUTERS/Phil Noble Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Middlesbrough - Manchester City 2-0 (0-0)• Chelsea - Bradford 2-4 (2-1)• Tottenham - Leicester 1-2 (1-0)

(Dagbladet): Manchester Citys røde byrival fikk det kanskje tøft mot fjerdenivå-laget Cambridge i går, men det fikk også de lyseblå mot Middlesbrough i ettermiddag.

Etter klønete keeperspill tok Middlesbrough ledelsen, og doblet like før slutt. Championship-laget slo dermed ligatoeren ut av FA-cupen i fjerde runde.

Og ikke nok med det. Bradford spilte fremragende og snudde 2-0 til 2-4 på Stamford Bridge og sørget for enda en cupbombe da de sendte Chelsea ut av FA-cupen.

Klønete keeperspill Til tross for massivt press fra de lyseblå fra Manchester de første femti minuttene, klarte de aldri å få hull på byllen. Derimot hadde Middlesbrough bedre uttelling.

Etter snaue tjue minutter satte de ballen i mål, men scoringen ble annulert da spilleren var i offside.

En drøy halvtime senere, satt den i nettet igjen. Denne gangen var det City-keeper Caballero som hadde en klønete involvering på et innlegg. Han skulle klarere, men ballen gikk via en Middlesbrough-spiller og mot mål. Vertenes Patrick Bamford jaget ballen og satte den i mål.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.