Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Cupskrell: Tredjenivå-lag snudde 2-0 til 2-4 mot Chelsea

Chelsea og City ute av FA-cupen.

BOMBE: Jose Mourinhos Chelsea var en av flere Premier League-lag som gikk på en skrell og røk ut av FA-cupen lørdag. Foto: REUTERS/Phil Noble
BOMBE: Jose Mourinhos Chelsea var en av flere Premier League-lag som gikk på en skrell og røk ut av FA-cupen lørdag. Foto: REUTERS/Phil Noble Vis mer

• Middlesbrough - Manchester City 2-0 (0-0)
• Chelsea - Bradford 2-4 (2-1)
• Tottenham - Leicester 1-2 (1-0)

(Dagbladet): Manchester Citys røde byrival fikk det kanskje tøft mot fjerdenivå-laget Cambridge i går, men det fikk også de lyseblå mot Middlesbrough i ettermiddag.

Etter klønete keeperspill tok Middlesbrough ledelsen, og doblet like før slutt. Championship-laget slo dermed ligatoeren ut av FA-cupen i fjerde runde.

Og ikke nok med det. Bradford spilte fremragende og snudde 2-0 til 2-4 på Stamford Bridge og sørget for enda en cupbombe da de sendte Chelsea ut av FA-cupen.

Klønete keeperspill Til tross for massivt press fra de lyseblå fra Manchester de første femti minuttene, klarte de aldri å få hull på byllen. Derimot hadde Middlesbrough bedre uttelling.

Etter snaue tjue minutter satte de ballen i mål, men scoringen ble annulert da spilleren var i offside.

En drøy halvtime senere, satt den i nettet igjen. Denne gangen var det City-keeper Caballero som hadde en klønete involvering på et innlegg. Han skulle klarere, men ballen gikk via en Middlesbrough-spiller og mot mål. Vertenes Patrick Bamford jaget ballen og satte den i mål.

Rystet Vertene hadde tydeligvis rystet fjorårets ligamester, og kom til flere gode sjanser etter scoringen. Nærmest var de da Lee Tomlin lekkert vendte rundt Citys forsvarsklippe Vincent Kompany og brant til - i stolpen og ut.

UTE: Manchester City. Her setter Patrick Bamford inn 1-0. Foto: AFP PHOTO / OLI SCARFF
UTE: Manchester City. Her setter Patrick Bamford inn 1-0. Foto: AFP PHOTO / OLI SCARFF Vis mer

Plutselig var det Middlesbrough som førte kampen. Et kvarter før slutt var det Vossen som hadde et kjempeskudd på halv volley fra 16 meter. Denne gangen sto Caballero i veien.

Det fikk City-manager Pellegrino til å ty til tyngre skyts - og satte blant annet på Frank Lampard og Edin Dzeko. Lite til hjelp:

To minutter på overtid doblet vertene ledelsen og satte spikern i kista for Citys FA-cup-drøm for denne gang. Bamford var nok en gang innblandet da han sendte ballen til Kike, som satte punktum.

Cupbombe nummer to Chelsea ledet 2-0 etter scoringer ved Gary Cahill og Ramires, før Jon Stead fikk redusert til 2-1 fem minutter før pause.

I det 74. minutt utliknet Filipe Morais til 2-2, før Bradford ydmyket Chelsea på hjemmebane ved å sette inn 2-3 ved Andy Halliday med ti minutter igjen av ordinær tid.

På overtid sørget Mark Yates for at Chelsea virkelig fikk smake hvordan det er å møte et motivert lag fra tredje nivå - og økte ledelsen til 2-4 for Bradford.

Cupbombe nummer to: Chelsea røk ut for League One-laget Bradford.

I tillegg røk også Tottenham ut:

Andrew Townsend sendte Tottenham i ledelsen i det 19. minutt. Men det hjalp lite da Leonard Ulloa og Jeffrey Schlupp snudde kampen til seier for Leicester rett før slutt.