Curbishley skal i West Ham-samtaler

Bekrefter kontakt.

(Dagbladet.no): Alan Curbishley var Charltons mest suksessrike manager i moderne tid, helt til han ga seg på The Valley i vår.

I dag bekrefter Thomas Myhres tidligere sjef at han kan bli Alan Pardews etterfølger på Upton Park. Pardew fikk sparken i går, etter fem tap på de seks siste kampene.

- West Ham vil snakke med meg, og jeg har lyst til å høre hva de har å si. Selvsagt er jeg interessert, sier Curbishley til Daily Express.

Han mener det er en stor ære at Hammers ønsker ham.

- Jeg regner med at vi møtes i løpet av dagen eller noe sånt, når oppstyret er over, sier Curbs.

Curbishley spilte selv for West Ham 70-tallet og skal også være ønsket av fansen i Øst-London.

Til og med Kia Joorobchian, investoren som hentet den argentinske superduoen Carlos Tevez og Javier Mascherano til klubben, er positiv til Curbishley.

- Jeg tror Alan er den beste mannen for jobben, han kan løse problemene for dem. Jeg tror Carlos og Javier er fornøyde hvis Curbs kommer, sier Joorobchian.

15 ÅR SOM CHARLTON-SJEF: Alan Curbisley er meget interessert i å bli West Ham-manager. 49-åringen styrte Charlton mellom 1991 og 2006. Foto: Scanpix/Reuters
15 ÅR SOM CHARLTON-SJEF: Alan Curbisley er meget interessert i å bli West Ham-manager. 49-åringen styrte Charlton mellom 1991 og 2006. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer