Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Curbishley trakk seg

Nærmer seg England-jobben.

Alan Curbishley trakk seg lørdag som manager i den engelske fotballklubben Charlton.

Curbishley offentliggjorde sin beslutning da han grep mikrofonen på The Valley bare noen minutter før laget hans skulle ut i seriekamp mot Morten Gamst Pedersens Blackburn.

Det ble ikke umiddelbart offentliggjort noen begrunnelse for at Curbishley slutter i jobben. Curbishley har imidlertid vært nevnt som en av flere hete kandidater til å overta som engelsk landslagssjef etter Sven-Göran Eriksson.

Allerede i 1991 overtok trenerveteranen det sportslige ansvaret for sin nåværende klubb. De første fire årene delte han trenerjobben med Steve Gritt, men siden 1995 har han hatt ansvaret alene.

Det gjør Curbishley til den manageren i engelsk fotball som har sittet nest lengst – etter Manchester Uniteds Alex Ferguson.

Charlton tapte for øvrig 0-2 for Morten Gamst Pedersen & co. i lørdagens kamp hjemme på The Valley. Begge klubbene er plassert midt på tabellen i den engelske eliteserien. I bunnen spilte Birmingham 0-0 mot Newcastle. Det betyr at laget til Steve Bruce rykker ned fra eliteserien etter årets sesong. (ANB-AP)

<B>FÅR ENGLAND-JOBBEN?</B> Alan Curbishley har hatt treneransvaret i Charlton siden 1991. Nå slutter han - kanskje for å ta over England etter Svennis.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling