Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Curling-gutta slått ut av VM

Trengte hjelp.

UTE: Norge vant sin siste kamp i grunnspillet mot Sveits 7-4, men ble likevel slått ut av curling-VM torsdag. Foto: Georgios Kefalas/Keystone via AP
UTE: Norge vant sin siste kamp i grunnspillet mot Sveits 7-4, men ble likevel slått ut av curling-VM torsdag. Foto: Georgios Kefalas/Keystone via AP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Norge vant sin siste kamp i grunnspillet mot Sveits 7-4, men ble likevel slått ut av curling-VM torsdag.

Ettersom det norske laget tapte 4-6 for Canada tidligere på dagen, var nordmennene avhengig av at enten Danmark, USA eller Japan tapte sin siste kamp. Det skjedde ikke, og Norge endte til slutt på 5.-plass i grunnspillet med sju seiere og fire tap.

Canada og Danmark tok de to øverste plassene og går til finalekvalifisering, mens Japan og USA går til semifinalekvalifisering.

Foran et stort hjemmepublikum i kampen mot vertsnasjon Sveits slo skip Thomas Ulsrud ut en sveitsisk stein og sikret to poeng og 3-2-ledelse i fjerde omgang. Norge økte etter hvert ledelsen og vant til slutt 7-4.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram