Curling-gutta til EM-finale

Slo Danmark i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Det norske curlinglaget feide seg til EM-finalen med en overbevisende 7-4-seier over Danmark i dag.

Dermed fortsatte skip Ulsrud fra Snarøen CK den sterke seiersrekken i årets mesterskap hvor det ble ni seire av ni mulige i grunnspillet. - Det som er så merkelig er at jeg drømte om å komme til finale før mesterskapet begynte. Men jeg hadde enda en drøm også, og det var å ta gull. Det akter vi å fullføre nå, sier Ulsrud til NTB.

Det var knyttet stor spenning til semifinalemotstander Danmark, som endte på annenplass i grunnspillet bak nettopp Norge. Men arvtakeren til Pål Trulsen tok grep fra start og styrte det norske curlinglandslaget til EM-finalen. Den spilles lørdag.

– Det var litt spenning i begynnelsen, men da vi ledet 4-2 før fjerde omgang hadde de aldri noen sjanse. Alt går virkelig Norges vei i dette mesterskapet, sier 36-åringen.

Thomas Ulsrud (36), som aldri har blitt bedre enn nummer tre med sitt skip i et internasjonalt mesterskap, vil dårligst havne på annenplass og sølv.

Danskene ga seg etter niende omgang fredag formiddag. De kan fortsatt nå finalen om de vinner semifinale 3 senere fredag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer